JBL PartyBox On-The-Go en PartyBox 310: bedoeld voor feestjes onderweg

02 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
jbl-partybox

JBL heeft twee nieuwe, krachtige, draagbare partyspeakers gepresenteerd tijdens IFA 2020: de JBL PartyBox On-The-Go en de PartyBox 310.

De nieuwe JBL PartyBox-modellen beschikken over oplaadbare accu’s en worden geleverd met ofwel een schouderband of wieltjes, zodat je ze overal mee naartoe kunt nemen.

JBL PartyBox On-The-Go

De PartyBox On-The-Go heeft een maximaal vermogen van 100 watt en beschikt over JBL Pro Sound. De ingebouwde lampjes reageren op de muziek en je bent in staat twee van deze units aan elkaar te koppelen, zodat je er een volle stereoweergave gerealiseerd wordt.

Je beluistert muziek via usb, aux of bluetooth. Daarnaast kun je draadloze microfoons of je eigen elektrische gitaar aansluiten om lekker mee te doen met je favoriete muziek. De On-The-Go heeft verder een flessenopener, een schouderband, een accu die tot zes uur meegaat en een ipx4-certificaat, waardoor het gevaarte dus best een feestje kan hebben.

De PartyBox On-The-Go is nu verkrijgbaar via de website van JBL voor een adviesprijs van 299 euro.

En de PartyBox 310

Ook de JBL PartyBox 310 heeft een vol geluid en flitsende lampen. Dit model beschikt daarnaast over een setje wielen, waardoor je hem met gemak naar het volgende feestje rijdt. De 310 heeft een maximaal vermogen van 240 watt, een accuduur van maar liefst achttien uur en lampen die dus op de maat van de muziek reageren. Hij beschikt over een ipx4-certificaat, backlit DJ-knoppen voor muziekbediening in het donker en is compatible met de meeste speakerstandaarden.

Je kunt zowel je draadloze microfoon als elektrische gitaar hierop aansluiten en geluidseffecten toevoegen aan je muziek. Muziek wordt geleverd via bluetooth of usb en ook hier ben je in staat twee modellen van de PartyBox 310 met elkaar te verbinden voor stereogeluid. Via de app op je smartphone bedien je de lampen en meer.

De JBL PartyBox 310 is vanaf september verkrijgbaar voor 499 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)