JBL Link Portable-speakers met Google Assistent nu te koop

04 maart 2020 1 Minuut 0 Reacties
jbl-link-music-jbl-link-portable-foto-1

Speakerfabrikant JBL heeft laten weten dat de JBL Link Portable-speakers vanaf nu verkrijgbaar zijn in Nederland. De twee verschillende speakers beschikken allebei over 360° JBL Signature Sound en ingebouwde Chromecast en Google Assistent. Muziek beluisteren gaat via bluetooth of wifi.

JBL Link Portable nu verkrijgbaar

De JBL Link Portable beschikt over wifi- en bluetoothstreaming. Dankzij de AirPlay 2-support gaat het streamen van Apple Music of lokaal opgeslagen nummers van Apple-apparaten makkelijker dan ooit. Toch nog hulp nodig? Vraag het de ingebouwde Google Assistent.

De JBL Link Portable-speakers beschikken volgens de fabrikant over een diepe, krachtige bas, waar je ook bent. Rustig opstaan met een podcast in bed? Keihard meezingen met je favoriete nummers onder de douche? Thuis aan het werk? Tuinfeestje? Het kan allemaal. Dankzij de volledige waterbestendige ipx7-behuizing en acht uur draagbare afspeeltijd is niets te gek.

Liever een compactere en bekabelde luidspreker? Ga dan voor de JBL Link Music. Met zijn kleine formaat straalt de luidspreker krachtig geluid uit in alle richtingen met behulp van een 360-graden transducer. Muziek streamen of vragen om de laatste weer- en nieuwsupdates is ook geen probleem voor de JBL Link Music.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Link Portable kost 149 euro en JBL Link Music kost 99 euro en zijn nu beschikbaar via de website van de fabrikant, in de kleuren zwart, grijs en blauw.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)