JBL komt met drie nieuwe hoofdtelefoons binnen de JBL Live series

07 januari 2021 2 Minuten 0 Reacties
JBL Live Series

JBL heeft drie nieuwe koptelefoons gepresenteerd binnen de JBL Live Series. De serie wordt gekenmerkt door over-ear en on-ear modellen met noise cancellation en geïntegreerde spraakassistentie. 

De JBL Live Series krijgt de volgende nieuwe toevoegingen. Het gaat om de JBL Live PRO+, de JBL Live 660NC en de JBL Live 460NC. Het eerstgenoemde model heeft een award gekregen tijdens de CES 2021 Innovation Awards.

JBL Live PRO+

Dit model zijn draadloze in-ears met een ‘stick’ ontwerp. Ze zijn uitgerust met Adaptive Noice Cancelling en Smart Ambient. Zo kun je een gesprek starten zonder deze draadloze oordopjes uit je oren te halen. Dankzij 3-mic technologie moet je altijd kraakhelder geluid horen, ook in omgevingen met veel geluid of wind. Ook is er ondersteuning voor Google Assistant en Amazon Alexa en zijn deze oordoppen waterdicht. Opladen kan draadloos met Qi-technologie. 10 minuten laden is genoeg voor 1 uur luisteren. Volledig opgeladen beschikken deze oordoppen over 7 uur afspeeltijd.

JBL Live PRO+ – Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe draadloze in-ears binnen de JBL Live Series zijn vanaf april 2021 verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, roze en beige met een adviesprijs van 179 euro.

Advertentie

JBL Live 660NC

De JBL Live 660NC is een echte over-ear koptelefoon en beschikt over een afspeeltijd van 50 uur. Met actieve noise cancelling is de afspeeltijd 40 uur. Stemassistenten als Google Assistant en Amazon Alexa zijn beschikbaar middels Hotword (spraak) en Device Action (aanraking van de oorschelp). Met 10 minuten snelladen kun je tot 4 uur afspelen.

JBL Live 660NC – Prijs en beschikbaarheid

De JBL Live 660NC is te koop vanaf maart 2021 in de kleuren zwart, blauw en wit. De adviesprijs is 179 euro.

JBL Live 460NC

Heb je liever een on-ear koptelefoon? Dan moet je dit model hebben. Ook hier vinden we Adaptive Noise Cancelling met Smart Ambient-technologie, Hotword en Device Action met je favoriete stemassistenten en ondersteuning voor snelladen. 10 minuten opladen biedt 4 uur afspeeltijd. Is de batterij volledig opgeladen, dan kun je 50 uur afspelen.

JBL Live 460NC – Prijs en beschikbaarheid

De JBL Live 460NC is vanaf maart 2021 verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, wit en roze. De adviesprijs van dit model is 129 euro.

Lees meer over JBL.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)