JBL introduceert draadloze Authentics L16 en L8 speakers

06 maart 2014 1 Minuut 0 Reacties
JBL-Authentics

JBL introduceert een nieuwe serie draadloze speakers die gaat onder de naam Authentics. De speakers moeten volgens de fabrikant professioneel geluid combineren met een vintage design. De serie bestaat uit de Authentics L16 en L8, beiden uitgerust met AirPlay, DLNA en Bluetooth.

JBL Authentics

Deze draadloze speakers in de Autentics-serie zijn voorzien van de Harman Clari-Fi technologie. Deze herstelt volgens de fabrikant alle verloren details in gecomprimeerde muziekbestanden. Daarnaast moet het design met een houten afwerking en retro grills ervoor zorgen dat de speaker in elk interieur past.

De JBL Authentics L16 is ontworpen met gefineerd notenhout en 3-weg geluid met zes 50W versterkers die zes speakers kunnen aandrijven, zodat elke kamer gevuld kan worden met een studiogeluid in 96 kHz/24 bit. De speaker biedt de mogelijkheid om muziek te streamen via AirPlay, DLNA en Bluetooth. Ook is het mogelijk om analoog, optisch of via phono-voorversterker te verbinden.

De JBL Authentics L8 is vormgegeven in een houten design met een glanzende zwarte gitaar-kwaliteit afwerking. Ook deze speakers beschikt over AirPlay, DLNA en Bluetooth, en moet zorgen voor een studiogeluid met 96 kHz/24 bit. Via de optische aansluiting kan een bron aangesloten worden. Beide speakers zijn te bedienen met de JBL Music-app die gratis te downloaden is voor iOS en Android.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Authentics L16 en Authentics L8 zijn beschikbaar vanaf begin maart voor een adviesverkoopprijs van respectievelijk 999 euro en 599 euro.

Lees meer over alles dat je moet weten over draadloze speakers.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)