JBL Flip 5 nu verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren

02 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
jbl-flip-5-1

Speakerfabrikant JBL heeft bekendgemaakt dat de JBL Flip 5 vanaf nu beschikbaar is in elf verschillende kleuren. De Flip 5 heeft een handzaam formaat en is waterdicht en kan dus vrijwel overal mee naartoe genomen worden.

Dit is de JBL Flip 5

De JBL Flip 5 is een bluetoothspeaker die verpakt is een een waterdicht ontwerp. En dankzij het compacte formaat kan de speaker ook vrijwel overal mee naartoe: of je nu langs het water ligt of ergens aan het picknicken bent. De Flip 5 is tevens aan de binnenkant vernieuwd. De nieuw ontwikkelde driver in de speaker met bluetooth versterkt het inmiddels bekende JBL-geluid en zorgt voor heldere hoge tonen en diepe bassen. Maar dat is nog niet alles. Zo kun je onder meer ook nog de zogenoemde Party Boost-functie inschakelen.

Met de Party Boost-functie kun je helemaal los gaan door een draadloze verbinding tot stand te brengen met meer dan honderd JBL Party Boost-luidsprekers. De Flip 5 houdt het feest vervolgens twaalf uur lang gaande – in regen en zonneschijn. De JBL Flip 5 is vanaf nu via de website van de fabrikant verkrijgbaar voor 129 euro in een regenboog van elf verschillende kleuren: Desert Sand, Mustard Yellow, Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green en Squad.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)