JBL Flip 5 nu verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren

02 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
jbl-flip-5-1

Speakerfabrikant JBL heeft bekendgemaakt dat de JBL Flip 5 vanaf nu beschikbaar is in elf verschillende kleuren. De Flip 5 heeft een handzaam formaat en is waterdicht en kan dus vrijwel overal mee naartoe genomen worden.

Dit is de JBL Flip 5

De JBL Flip 5 is een bluetoothspeaker die verpakt is een een waterdicht ontwerp. En dankzij het compacte formaat kan de speaker ook vrijwel overal mee naartoe: of je nu langs het water ligt of ergens aan het picknicken bent. De Flip 5 is tevens aan de binnenkant vernieuwd. De nieuw ontwikkelde driver in de speaker met bluetooth versterkt het inmiddels bekende JBL-geluid en zorgt voor heldere hoge tonen en diepe bassen. Maar dat is nog niet alles. Zo kun je onder meer ook nog de zogenoemde Party Boost-functie inschakelen.

Met de Party Boost-functie kun je helemaal los gaan door een draadloze verbinding tot stand te brengen met meer dan honderd JBL Party Boost-luidsprekers. De Flip 5 houdt het feest vervolgens twaalf uur lang gaande – in regen en zonneschijn. De JBL Flip 5 is vanaf nu via de website van de fabrikant verkrijgbaar voor 129 euro in een regenboog van elf verschillende kleuren: Desert Sand, Mustard Yellow, Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green en Squad.

Reacties (0)