Harman onthult draadloos Harman Kardon Omni HD systeem

04 september 2014 1 Minuut 0 Reacties
harman-omni-hd

Harman presenteert een draadloos HD multiroom-systeem dat muziek streamt van kamer naar kamer met één druk op de knop, twee nieuwe Harman Kardon Omni luidsprekers en de draadloze Harman Kardon Adapt adapter voor jouw bestaande audiosysteem.

Harman Kardon Omni HD

Het Harman Kardon Omni-systeem bestaat uit drie nieuwe producten: de draadloze HD-luidsprekers, Omni 10 en Omni 20, en de Adapt plug-in om je huidige home stereosysteem te upgraden. Dankzij de Harman Kardon-app, evenals de Bluetooth-connectiviteit, stream je muziek vanaf jouw telefoon, tablet, favoriete streaming service of app. Ook, in tegenstelling tot andere draadloze streaming-systemen, ondersteunt de Harman Kardon Omni 10 en Omni 20 24-bit/96kHz geluid in studiokwaliteit. Je kunt de Harman Kardon Omni 10- en Omni 20-luidsprekers als losstaande speakers in elke kamer van jouw huis gebruiken; zowel los van elkaar als gecombineerd.

Adapt verbindt jouw bestaande Hi-Fi-installatie met het draadloze netwerk en je installeert eenvoudig het aantal luidsprekers of adapters dat je nodig hebt. Via de app en de standaard Wi-Fi-connectie bedien en configureer je het HD audiosysteem. Het systeem wordt automatische geüpdatet met nieuwe software. Door de One Touch Follow Me Audio-functie volgt de muziek die je op dat moment afspeelt jou als je loopt van de één naar de andere kamer, zelfs met Bluetooth streaming. En met de Link Button Speaker Control-optie kun je ervoor zorgen dat elke speaker in huis, waar ze ook staan, dezelfde muziek afspeelt.

Prijs en beschikbaarheid

De Harman Kardon Adapt (129 euro), OMNI 10 (199 euro) en OMNI 20 (299 euro) draadloze Multiroom Smart HD Speaker zijn verkrijgbaar vanaf eind oktober.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)