Harman Kardon Citation 200: draagbare speaker met wifi en bluetooth

02 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
harman-kardon-citation-200

De Harman Kardon Citation 200 is aangekondigd. Dit is een slimme, draagbare speaker met wifi en bluetooth aan boord met een prijs van 349 euro.

Harman Kardon Citation 200-speaker aangekondigd

Met de Harman Kardon Citation 200 kun je muziek in hd-kwaliteit streamen over wifi of bluetooth wanneer wifi niet beschikbaar is. Het gevaarte beschikt over een 1 inch tweeter, een 5 inch midrange driver en twee passieve radiatoren voor een diepe basweergave. Aan boord zit verder een accu die tot acht uur meegaat wanneer die helemaal opgeladen is. Er wordt ook een standaard meegeleverd waarmee je de speaker kunt opladen. Mocht je ergens zijn waar de standaard niet is, dan kun je gewoon elke usb-c-kabel gebruiken voor het opladen.

De Citation-serie van Harman Kardon staat bekend om z’n geluidsweergave en extra functies, maar ook om z’n opmerkelijke, Scandinavische design. De Harman Kardon Citation 200 beschikt net als zijn neven en nichten over een omhulsel bestaande uit gemengd wol van Kvadrat, en een speciale coating waardoor schoonmaken en onderhouden een eitje is. Daarnaast is er een ipx4-certificaat aanwezig, waardoor het apparaat ook tegen spetters water kan. Handig voor in de keuken.

Je kunt de muziek bedienen met een simpel “Hey, Google”-commando, waarmee je muziek, podcasts en nieuws in hd-kwaliteit in huis haalt. De Citation 200 biedt tevens ondersteuning aan voor Apple AirPlay 2 en Google Chromecast, waardoor je hem dus ook kunt opnemen in een multiroom netwerk. Je kunt hem toevoegen aan een bestaand netwerk of hiermee het begin van je speakergroep maken.

Prijs en beschikbaarheid

De Harman Kardon Citation 200 is straks verkrijgbaar in grijs en zwart voor een prijs van 349 euro per stuk.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)