Harman introduceert Harman Kardon Esquire Mini Speaker

04 september 2014 1 Minuut 0 Reacties
harman-speaker

Harman brengt deze maand een bijzondere speaker uit op de markt, die zowel zakelijk als privé gebruikt kan worden. Harman Kardon Esquire Mini Speaker is namelijk een kleine speaker waar je muziek mee afspeelt, maar ook handsfree mee kunt bellen en je telefoon mee kunt opladen.

Harman Kardon Esquire Mini Speaker

Harman Kardon Esquire Mini Speaker is een handzame speaker die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Het apparaat leent zich niet alleen voor het afspelen van muziek in stereo, maar kan ook gebruikt worden voor handsfree bellen en het opladen van de mobiele telefoon. De Harman Kardon Esquire Mini maakt via Bluetooth verbinding met een smart device. De speaker is gemaakt van echt leer en geborsteld aluminium, dus je kunt hem ook meenemen op zakenreis. Het handsfree-systeem met dubbele microfoon en ingebouwde echo- en ruisonderdrukking zorgt ervoor het wel goed zit met het geluid voor die conference-calls.

De Harman Kardon Esquire Mini Speaker heeft een aantal handige, fysieke eigenschappen. Zo heeft de speaker een standaard achterop, zoals je hierboven kunt bekijken. Ook kun je er een polsband aan hangen en hem op die manier meenemen. Hij past zelfs in de borstzak van een mannenoverhemd, zo handzaam is-ie. De ingebouwde oplaadbare batterij biedt acht uur speeltijd. Daarbij kun je al jouw andere mobiele apparaten onderweg opladen via de USB-poort, waardoor je alle opladers en extra snoertjes thuis kunt laten.

Prijs en beschikbaarheid

De Harman Kardon Esquire Mini is verkrijgbaar vanaf september voor een adviesprijs van 149,00 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)