Harman brengt AVR 270 en AVR 370 AV receivers naar CES 2013

05 januari 2013 2 Minuten 0 Reacties
Harman-Kardon-AVR-370

Harman heeft deze week aangekondigd twee nieuwe AV receivers te tonen tijdens CES 2013. Het gaat om de middenklasse AVR 270 en AVR 370. Beide modellen zijn uitgerust met multi-zone mogelijkheden om twee verschillende bronnen in twee ruimten weer te geven, iOS en Android app bediening en draadloze streaming mogelijkheden waaronder AirPlay, DLNA en internet radio.

Harman Kardon AVR 270

De Harman Kardon AVR 2700 is een 7.1-kanaals netwerk AV receiver met een vermogen van 100 Watt per kanaal. De receiver beschikt over acht HDMI inputs, waarvan een op het frontpaneel, met 3D ondersteuning en ARC ondersteuning. Ook is het mogelijk HD materiaal dat via de HDMI inputs komt te laten opschalen naar een 4K Ultra HD resolutie. Draadloze communicatie vindt plaats via Apple’s AirPlay streaming, en DLNA. De AVR 270 ondersteunt Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio audioformaten en heeft een USB poort aan de voorzijde voor het eenvoudig aansluiten van een smartphone, tablet of harddisk.

Harman Kardon AVR 370

De AVR 370 is een 7.2-kanaals AV receiver en biedt dus de mogelijkheid om twee subwoofers aan te sluiten. De receiver heeft een vermogen van 125 Watt per kanaal. De multizone receiver is uitgerust met een tweede afstandsbediening zodat gebruikers in de tweede ruimte het geheel op afstand kunnen bieden. Het systeem is voorzien van een grafische HD interface voor een eenvoudige set-up en beter gebruiksgemak. Verder is de AVR 370 voorzien van acht HDMI ingangen, waarvan er een op het frontpaneel geplaatst is, met 3D en ARC ondersteuning, en de mogelijkheid HD materiaal naar 4K Ultra HD resolutie op te laten schalen. Draadloze communicatie vindt plaats via AirPlay, Wifi of DLNA en je hebt toegang tot vTuner internet radio. Ook is er ondersteuning voor alle HD audioformaten en mobiele apparaten en harddisks kunnen op de USB poort aan de voorzijde aangesloten worden.

Prijs en beschikbaarheid

De Harman Kardon AVR 270 is te koop in Nederland voor een prijs van 799 euro. De AVR 370 heeft een adviesprijs van 999 euro meegekregen maar kan gekocht worden voor 899 euro.

Reacties (0)