Hama presenteert mobiele twee-in-één bluetoothspeaker Soundcup-D

25 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
Soundcup-D

Hama presenteert vandaag een nieuwe mobiele bluetoothspeaker genaamd Soundcup-D. De speaker beschikt over 2x10W vermogen en is hiermee een twee-in-één speaker. Dankzij het kliksysteem draai je de speaker uit elkaar en beschik je over twee afzonderlijke speakers met True Wireless stereogeluid.

De Soundcup-D is ontworpen om overal mee naar toe te nemen. Het beschikt over een lus voor het ophangen en heeft een flexibele siliconenhouder. De speaker is volledig waterdicht (IPX7) en kun je dus ook in de regen of onder de douche gebruiken als je dat zou willen. Je kunt de speaker dus gemakkelijk in je tas gooien zonder dat je bang hoeft te zijn dat je iets beschadigd. Het vermogen van de speaker is 20W, maar aangezien je de speaker uit elkaar kunt draaien krijg je echt stereogeluid met de twee afzonderlijke speakers (2x10W). De afzonderlijke luidsprekers kunnen ook individueel met een ander apparaat worden gekoppeld.

De speaker heeft twee geïntegreerde lithium-ionbatterijen die je binnen 3 uur kunt opladen. Eenmaal opgeladen kun je tot 6 uur lang muziek luisteren voordat je de batterijen weer moet opladen. De speaker heeft afmetingen van 8,4 cm x 8,4 cm x 21 centimeter en een gewicht van 745 gram.

Prijs en beschikbaarheid

De Soundcup-D van Hama is per direct te koop met een verkoopadviesprijs van 89,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)