Google TV: Demo Logitech Revue met Android Honeycomb

15 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
logitech-revue-google-tv

Google TV is nogal hot op dit moment aangezien de lancering binnenkort plaats zal vinden, nieuwe producten reeds getoond zijn en Europa de volgende stap van Google is. In eerste instantie zal de nieuwe versie van Google TV in de UK gelanceerd worden waarna Google verder wil uitbreiden binnen Europa. Na de mislukte eerste poging moet Google TV 2.0 de consument meer bieden met onder andere Google's Android Honeycomb als besturingssysteem.

We hebben eerder al een korte preview video van de Logitech Revue voorbij zien komen maar de video na de break toont meer functies van het besturingssysteem en een versie die dichterbij de uiteindelijke release versie komt. De toevoeging van Android maakt Google TV sneller, frisser en biedt de consument ook toegang tot de Android Market om diverse applicaties te downloaden. Met de Logitech Revue box is het mogelijk van je huidige LCD of plasma TV een connected TV te maken met internettoegang, applicaties en diverse interactieve functies.

Verwacht wordt dat meer fabrikanten, waaronder Samsung en Vizio, binnenkort hun eerste Google TV producten zullen lanceren. Wil je meer weten over Google TV? Bekijk dan de laatste artikelen of deze korte introductie.

Bron: Android Community

Reacties (0)