Films streamen vanaf je tablet naar je Philips soundbar

02 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
CSS5123-Philips-soundbar

Philips heeft dit jaar tijdens de IFA 2011 twee nieuwe soundbar systemen onthuld waarvan je er één kunt gebruiken om films direct vanaf bijvoorbeeld je tablet te laten streamen. De nieuwe Philips Soundbar (CSS5123) is volgens de fabrikant perfect voor diegenen die een grote filmcollectie op een harde schijf, computer, tablet of smartphone hebben. Daarnaast brengt Philips ook een Mini Soundbar (CSS2113) op de markt, om het geluid van je TV te verbeteren bij het kijken naar films en series.

De Philips Soundbar CSS5123 maakt het dus mogelijk content van je DLNA gecertificeerde Android tablet, smartphone of computer middels SimplyShare en ingebouwde WiFi functie naar je TV te brengen. Dankzij de geïntegreerde mediaspeler kun je ook vanaf een draagbare harde schijf of USB stick mediabestanden weergeven. De soundbar is dermate slank vormgegeven dat hij eenvoudig onder je TV past, zonder het beeld te verstoren. Philips zegt dat het iets omhoog kantelen van de soundbar de audiokwaliteit zelfs verbetert.

Maar, de soundbar is niet alles wat je krijgt. Daar hoort natuurlijk een draadloze subwoofer bij welke zorgt voor het diepe basgeluid. Ook de Mini Soundbar beschikt over een draadloze subwoofer en daarnaast over technieken om het geluid uit de kleine (76cm) luidspreker te optimaliseren.

Beide Soundbars zijn compatibel met TV’s, Blu-ray spelers, DVD speler, gameconsoles en MP3 spelers. Over de prijs en beschikbaarheid van beide modellen is nog niks bekend.

Reacties (0)