Eurosport on demand via Sony internet tv

10 juni 2010 1 Minuut 0 Reacties
VOD_Eurosport_Sony

Sony en Eurosport hebben een overeenkomst gesloten over het tonen van online sport video fragmenten. Eigenaren van een Bravia TV, Sony Blu-ray-speler of Bravia Blu-ray Home cinema set met Sony internet tv kunnen vanaf begin mei 2010 de online Eurosport beelden bekijken. Een grote collectie voetbal-, tennis-, wielren-, autosport-, wintersport-, snooker-, golf-, en atletiekbeelden is daarmee on demand beschikbaar. Eerder sloot Sony al een soortgelijke overeenkomst met de NOS en YouTube.

De online Eurosport videocontent is via het Bravia Internet Video platform te bekijken op de nieuwste home entertainment producten van Sony. De dienst is gratis en beschikbaar in 59 landen in Europa. Elk uur wordt het aanbod Eurosport online video clips bijgewerkt met de nieuwste beelden.

“De samenwerking met Eurosport is fantastisch nieuws voor sportfans in Nederland en heel Europa”, zegt Rick Londema, Managing Director Sony Benelux. “Dit opent een hele nieuwe wereld van sport, nieuws en ontspanning wanneer je maar wilt, volledig onafhankelijk van de televisieprogrammering. Van voetbal tot motorsport en tennis, het is er allemaal.” “Het is geweldig dat we in staat zijn om de meest spannende Eurosport online videoclips te brengen op het moment dat kijkers het zelf willen dankzij Sony en Bravia Internet Video”, aldus Jacques Raynaud, vicevoorzitter Eurosport. “Van interviews met atleten van wereldklasse, pittige wedstrijdanalyses en wrap-ups van de laatste sportevenementen, de beste online Eurosport video’s zijn nu voor sportfans op aanvraag beschikbaar.” Met Bravia Internet Video, onderdeel van Sony internet tv, is internet via de televisie mogelijk door online content via een breedbandverbinding te streamen. Hierdoor heb je eenvoudig toegang tot een steeds groter wordend aanbod online video entertainment. Dat geldt onder andere voor websites als YouTube en de Journaals van de NOS. Hierdoor is het steeds eenvoudiger om programma’s te bekijken onafhankelijk van plaats en tijd.

Bron: Sony


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)