Draadloze high-end luidsprekers van Teufel

14 december 2011 2 Minuten 0 Reacties
Teufel-Speaker-L

Teufel is al geen onbekende meer op het gebied van draadloze streaming. Het Teufel by Raumfeld assortiment biedt diverse draadloze mogelijkheden en daar komt vandaag een uniek exemplaar bij in de vorm van grote vol-actieve vloerstaande stereo luidsprekers, Speaker L genaamd. Dit is 's werelds eerste actieve high-end WLAN luidspreker. De Speaker L is de grote broer van de reeds bestaande Speaker S en Speaker M .

De Raumfeld Speaker L is net als de Speaker S en Speaker M uitgerust met een geïntegreerde vol-actieve versterker en Wifi ontvanger en kan eenvoudig via een draadloos netwerk muziek afspelen, zonder tussenkomst van een aparte versterker en lange luidsprekerkabels. De Speaker L is eenvoudig te bedienen via de gratis iPhone app of optionele Raumfeld Controller. Binnenkort zal er bovendien ook een soortgelijke app voor Android beschikbaar zijn.

De vloerstaande Speaker L is te gebruiken als uitbreiding op een reeds aanwezige Raumfeld installatie, maar kan ook als los streaming product worden gebruikt. Net als met de overige Raumfeld by Teufel speakers biedt de Speaker L set de mogelijkheid muziek van verschillende bronnen af te spelen. Via de geïntegreerde WLAN ontvanger stream je eenvoudig muziek van je PC of van de Raumfeld Base met hard disk naar de speakers, maar tevens is het mogelijk internetmuziek via diverse online muziekdiensten of online radio stations te beluisteren. Ook muziek op een USB-stick kan via de USB-poort afgespeeld worden. De techniek die in de Speaker L is ingebouwd bestaat uit 2x 80 Watt vermogen die elk twee 170 mm kevlar woofers, een 130 mm midrange chassis en een 28 mm tweeter voeden. De luidsprekers dekken een breed frequentiespectrum van 42 – 20.000 Hz (bij – 3dB) af.

De Speaker L is leverbaar in het wit en per direct verkrijgbaar via de Teufel webshop voor een setprijs van 1.299,99 euro.

Multiroom

Raumfeld by Teufel biedt en groot assortiment met alles wat je nodig hebt voor een multiroom/-zone oplossing. De Speaker S, M en L en Raumfeld One zijn allen uitgerust met een geïntegreerde volactieve versterker en Wifi ontvanger. In combinatie met de Raumfeld Base is een multiroom/-zone op te zetten. De Base is een muziekserver met ingebouwde harde schijf (160 GB en uitbreidbaar via USB-poorten) waarmee het mogelijk is muziek naar diverse Raumfeld speakers te streamen. Je kunt hiermee dezelfde muziek in verschillende kamers afspelen, of in iedere ruimte verschillende muziek opzetten.

Meer informatie over de Speaker L en andere Teufel by Raumfeld producten vind je op de website van Teufel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)