Denon receivers met AirPlay Music Streaming

04 november 2010 1 Minuut 0 Reacties
AVR3311-Denon

Denon heeft aangekondigd dat het via een upgrade Airplay muziek streaming gaat aanbieden op vier van haar netwerk audio/video componenten. De upgrade, die je de mogelijkheid biedt om eenvoudig muziek te streamen van hun iTunes collectie naar hun Denon componenten, zal verkrijgbaar zijn via een Firmware upgrade. De upgrade zal eind november voor een bedrag van 49,00 euro verkrijgbaar zijn via www.denon-upgrade.eu voor drie bestaande Denon AV receivers – de AVR-4311 (2.399,00 euro), AVR-3311 (1.499,00 euro), de AVR-100 (2.499,00 euro) en het CEOL netwerk muziek system (899,00 euro).


Denon heeft aangekondigd dat het via een upgrade Airplay muziek streaming  gaat aanbieden op vier van haar netwerk audio/video componenten. De upgrade, die je de mogelijkheid biedt om eenvoudig muziek te streamen van hun iTunes collectie naar hun Denon componenten, zal verkrijgbaar zijn via een Firmware upgrade. De upgrade zal eind november voor een bedrag van 49,00 euro verkrijgbaar zijn via www.denon-upgrade.eu voor drie bestaande Denon AV receivers – de AVR-4311 (2.399,00 euro), AVR-3311 (1.499,00 euro), de AVR-100 (2.499,00 euro) en het CEOL netwerk muziek system (899,00 euro).

Met de toevoeging van AirPlay muziek streaming aan Denon producten kun je niet alleen gebruik maken van de mogelijkheid om muziek via iTunes te streamen van je PC of Mac, maar ook krijg je toegang tot informatie over artiest, Album Art, verstreken en resterende tijd.

Achim Schulz, Product Marketing Manager Denon Europe verklaard: “Denon’s missie is om klanten de allerbeste thuisbioscoop ervaring te bieden, inclusief maximale comptabiliteit met alle hedendaagse Home Entertainment content en bron componenten. De toegevoegde AirPlay feature is nog een voorbeeld van onze uitstekende relatie met verscheidene streaming partners en onze geavanceerde technologie. Denon producten met upgraded AirPlay feature combineren DENON’s geavanceerde geluidstechnologieën met content flexibiliteit en tillen de thuisbioscoop ervaring naar een hoger niveau”.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)