Denon lanceert nieuw AVC-A1H av-receiver topmodel

31 januari 2023 1 Minuut 0 Reacties
Denon AVC-A1H

Denon introduceert haar nieuwe topmodel, de AVC-A1H. De AV-versterker biedt volgens de fabrikant een ultieme bioscoopervaring met een sterke voedingstransformator met een gewicht van 11,5 kg. Het apparaat is voorzien van dubbele hoofdcondensatoren van 33.000µF die 210W aan versterking per kanaal op 15 kanalen leveren. 

De AVC-A1H komt met ondersteuning voor 8K passthrough, 8K upscaling,  4K content en een 9.4.6-kanaals speakerconfiguratie. De versterker is voorzien van eeb dual-core 1GHz DSP (Digital Signal Processor), beschikt over de ruimtecorrectiesoftware van Audyssey MultEQ XT32 en kan optioneel uitgerust worden met Dirac Live (als betaalde optie). Ook worden alle 3D-audioformaten ondersteund, waaronder Dolby Atmos, DTS:X en Auro 3D.

Componenten van hifi-kwaliteit zijn onder meer hoogwaardige tweekanaals DAC voor alle 19 kanalen, robuuste vergulde speakeraansluitingen, gietijzeren voetjes en een stevige constructie die trillingen en interferentie tegengaat en storende effecten op de geluidsweergave sterk vermindert. Voor aansluitingen zien we onder meer 15.4-kanaals pre-out-aansluitingen met voorversterkermodus, RCA- én XLR-subwooferaansluitingen, en integratie met domoticasystemen terug. De zeven hdmi-ingangen en drie hdmi-uitgangen ondersteunen alle hdr-formaten en bieden hdmi 2.1-compatibiliteit.

De AVC-A1H av-receiver is daarnaast voorzien van HEOS Built-in. Je kunt hierdoor draadloos muziek streamen vanaf allerlei streamingdiensten. Ook deel je gemakkelijk content met alle HEOS-enabled apparaten, zoals je Denon Home speakers in andere kamers van het huis.

De Denon AVC-A1H is vanaf 31 januari 2023 te koop voor een prijs van 6.999 euro.

Reacties (0)