Denon lanceert HEOS HomeCinema HS2 soundbar

23 maart 2018 1 Minuut 1 Reacties
Denon-HEOS-HomeCinema-HS2

De HEOS HomeCinema HS2 is een vernieuwde versie van de eerste HEOS HomeCinema-serie, uitgebreid met 4K Ultra HD-mogelijkheden, audio met hoge resolutie, een strakker ontwerp en AirPlay2 / Bluetooth-ondersteuning.

Denon HEOS HomeCinema HS2

De Denon HEOS HomeCinema HS2 heeft bi-amplified mid-woofers en tweeters met DSP-processor, inclusief draadloze subwoofer. De soundbar is uitgerust met dubbele 2-inch bij 5-inch precision drivers die zowel de hogere bastonen als de middentonen reproduceren. Een paar 20mm-dome tweeters zorgt voor het hoge frequentiebereik.

De soundbar is middels de HEOS-app te installeren en kan op een plank geplaatst worden of aan de muur worden bevestigd. Een groot aantal audiobestanden, waaronder FLAC, ALAC, AIFF en DSD in hoge resolutie, zijn via het systeem af te spelen. Bovendien maakt de toevoeging van AirPlay 2 en Bluetooth het mogelijk om muziek vanaf andere apparaten te streamen.

De soundbar komt met een slanker design, metalen voetjes en ingebouwde stroomvoorziening. Het apparaat heeft een HDMI in- en uitgang (met Audio Return Channel voor de tv) en Dolby Digital, Dolby Digital Plus en DTS-decoders. Verder aansluitingen, zijn optisch, coaxiaal, aux en usb. Ook ondersteunt de soundbar nu 4K UHD-video. Daarnaast maken de HEOS-app en zelflerende afstandsbediening de set-up en bediening compleet.

Prijs en beschikbaarheid

De HEOS HomeCinema HS2 is per direct beschikbaar en heeft adviesverkoopprijs van 799 euro. Lees ook onze HEOS HomeCinema HS2 review.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Wil buis

Wil buis
24 maart 2018 om 08:15

Prima soundbar van Denon en mooi dat ze een verbeterde versie uitbrengen maar ze hadden hun energie beter kunnen gebruiken om versie 1 technisch onder controle te krijgen .
Maar blijkbaar is verkocht verkocht .

Inloggen