Denon Heos-producten krijgen ondersteuning voor Alexa

21 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
Denon-Heos-HS2

In Nederland is Alexa nog niet zo bekend maar in de VS wordt de persoonlijke spraakassistent van Amazon aan steeds meer producten toegevoegd. Denon heeft deze week laten weten dat de Heos-producten van het bedrijf ondersteuning voor spraakbediening middels Alexa krijgen.

Heos en Alexa

Denon is een samenwerking met Amazon aangegaan om de bediening van de Heos-producten nog verder te vereenvoudigen. Gebruikers van bijvoorbeeld een Heos 5 speaker of de Heos HomeCinema soundbar kunnen binnenkort middels spraakcommando’s hun producten bedienen, naast de bediening middels de bekende app.

Gebruikers kunnen de Alexa spraakassistent gebruiken om muziek af te spelen, lokaal nieuws weer te geven, vragen te beantwoorden, smart home-producten te bedienen en nog veel meer. Denon geeft aan dat alle Heos-apparaten in het eerste kwartaal van 2017 ondersteuning voor Alexa moeten hebben.

De complete line-up

Op dit moment bestaat de Heos line-up van Denon onder meer uit de Heos 1 compacte speaker, de Heos 3 speaker, de Heos 5 speaker, de Heos 7 speaker, de Heos HomeCinema soundbar met subwoofer, de Heos Drive multi-zone versterker, de Heos Link en de Heos Amp waarmee ook een passief luidsprekersysteem met de mutliroomspeakers verbonden kan worden.

Lees meer over wat Heos precies is en hoe het werkt.
Lees ook onze Denon Heos Homecinema review en de Denon HEOS 5 en HEOS Link review.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)