De Stream Base is de nieuwe soundbase van Cabasse

13 mei 2016 1 Minuut 0 Reacties
Cabasse-stream-base

De Cabasse Stream Base is een alles-in-één oplossing waarmee je de audioweergave van je tv flink moet kunnen verbeteren. De tv wordt op de soundbase geplaatst.

Als je een goed geluid bij je tv wilt hebben maar geen groot aantal speakers in de kamer wilt hebben staan dan heb je tegenwoordig te keuzen uit twee productcategorieën; de soundbars en de soundbases. De soundbars zet je voor je tv of hang je boven of onder je tv, de soundbases plaats je onder je tv. Cabasse heeft een nieuw product in de laatste categorie; de Stream Base.

De Cabasse Stream Base is een alles-in-één oplossing waarmee je de audioweergave van je tv flink moet kunnen verbeteren. De tv wordt op de soundbase geplaatst en straalt, net als een soundbar, de audio richting de gebruiker. De soundbase is voorzien van een dome tweeter, een midrange driver en twee low-midrange units voor een optimale audioweergave. De 13cm woofer moet voor de lage tonen zorgen.

De Stream Base biedt daarnaast diverse draadloze mogelijk nadat hij met je netwerk gekoppeld is. Zo kun je muziek streamen via diensten als Deezer en Spotify maar ook is het mogelijk muziek binnen je eigen netwerk op te zoeken en af te spelen. Voor mobiele apparaten is bluetooth aanwezig. Voor hoge resolutie muziek kun je een usb-stick met de speaker koppelen, andere apparaten kunnen via de optische ingang aangesloten worden. En, als je muziek door het hele huis wilt heb je de mogelijkheid andere Stream-producten met de soundbase te koppelen.

De Cabasse Stream Base kan gekocht worden voor een prijs van 499 euro.

Reacties (0)