Dali Oberon C-serie aangekondigd: drie nieuwe speakers en een kleine hub

09 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
dali-oberon-c-5

Het Deense audiohuis Dali heeft de Dali Oberon C-serie geïntroduceerd. Dit is een serie draadloze en actieve luidsprekers.

Dit is de Dali Oberon C-serie

De Dali Oberon C-serie bestaat uit verschillende producten. Het eerste product is de Oberon 7C. Dit is een vloerstaander die een prettige baslaag verwerkt in kamervullend geluid. Zelfs op de lagere volumes zou de 7C voor een gedetailleerde muziekweergave moeten zorgen. Aan boord zitten twee 7 inch woofers (van houtvezel en op basis van Soft Magnetic Compound (SMC)), evenals een 29 mm ultralichte soft dome tweeter.

Het tweede product binnen de Dali Oberon C-serie is de Dali Oberon 1C. Dit is een boekenplankluidspreker, die bedoeld is voor kleinere ruimtes. Je kunt hem ook aan de muur bevestigen. Hier treffen we eveneens de 29 mm ultralichte soft dome tweeter aan, die vergezeld wordt door een 5,25 inch woofer (houtvezel en SMC) voor de lagere tonen.

En dan hebben we nog de Oberon On-Wall C. Deze luidspreker lijkt heel erg op de 1C (met zijn 29 mm ultralichte soft dome tweeter en 5,25 inch woofer), maar heeft ook zijn eigen naar boven gepositioneerde bass port-systeem. Deze speakers zijn bedoeld voor mensen die genieten van een stereoweergave.

Alle hierboven genoemde producten binnen de Dali Oberon C-serie werken samen met de Dali Sound Hub Compact. Dit is een extra kastje die je aan je tv koppelt middels hdmi-arc. Het kastje verstuurt vervolgens de audio draadloos naar de luidsprekers toe. Dit resulteert in een gemakkelijke setup. Je sluit de hub aan, zet de speakers neer en voor je het weet luister je naar je audio. De speakers kunnen maximaal tien meter van de Dali Sound Hub Compact verwijderd staan. Het apparaat beschikt naar hdmi-arc ook over bluetooth en laat je zaken als het volume, de bron en speakerpairing bedienen.

De drie nieuwe speakers zijn straks te koop in vier kleuren, namelijk black ash, dark walnut, light oak en wit.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)