Bowers & Wilkins lanceert nieuwe Panorama home cinema soundbar

02 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
BW-soundbar-Panorama-2-1

High-end audiofabrikant Bowers & Wilkins introduceert vandaag de nieuwe Panorama 2 home cinema soundbar. Volgens de fabrikant biedt het nieuwe model een sterk verbeterde akoestische weergave in vergelijking met de originele Panorama. Daarnaast moet de Panorama 2 eenvoudig te bedienen zijn en is deze voorzien van de nieuwste technieken en aansluitingen.

Bowers & Wilkins Panorama 2

Televisies worden dunner en lichter, maar dit gaat vaak ten koste van de geluidskwaliteit. Bowers & Wilkins wil het geluid een nieuwe impuls geven met de Panorama 2 soundbar. Het grote voordeel van een soundbar is dat deze je kan voorzien van een ruimtelijk geluid zonder extra speakers in de huiskamer te hoeven plaatsen of kabels te hoeven leggen.

De vernieuwde Panorama 2 soundbar bevat dezelfde technologie als de 800 Diamond Series, de referentie luidsprekers die wereldwijd gebruikt worden bij gerenommeerde opname studio’s. Met vernieuwde drive units en de nieuwste technieken moet de Panorama 2 volgens B&W een helder en gedetailleerd geluid bieden en, dankzij de toepassing van twee woofers, een indrukwekkende lage tonen verzorgen. De plaatsing van de luidsprekers in de Panorama 2 moet zorgen voor een hoogstaande home cinema ervaring. Alle drive units worden aangestuurd door klasse D versterkers, die een gezamenlijke output leveren van 175 watt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)