Bowers & Wilkins lanceert AM-1 Architectural Monitor luidspreker

29 januari 2013 1 Minuut 0 Reacties
B&W-AM-1-Architectural-Monitor

Bowers & Wilkins kondigt vandaag de nieuwe AM-1 Architectural Monitor luidspreker aan. Deze multifunctionele, weerbestendige luidspreker moet volgens de fabrikant indrukwekkende audioprestaties bieden en is geschikt voor een breed spectrum aan toepassingen zowel binnen als buiten.

B&W AM-1 Architectural Monitor

Eén van de innovaties waardoor de AM-1 volgens B&W zo goed presteert, is het gebruik van een Auxiliary Bass Radiotor (ABR). Omdat de AM-1 ook buiten gebruikt zal gaan worden is toepassing van de Bowers & Wilkins Flowport techniek niet mogelijk. Engineers van Bowers & Wilkins hebben daarom ABR ontwikkelt, waardoor de AM-1 een optimale bass weergave heeft en weerbestendig is. Dit alles in een compacte en discrete uitvoering.

De AM-1 is flexibel en makkelijk te monteren dankzij het ‘One Plug’ montagesysteem. Tevens is de AM- 1, afhankelijk van functie en design, zowel horizontaal als verticaal te bevestigen aan de wand of het plafond. De AM-1 is volgens B&W dan ook de perfecte luidspreker voor oplossingen in een woning, de tuin, patio’s en rond zwembaden. Ook kan de luidspreker gebruikt worden voor zakelijke geluidsoplossingen in bars en restaurants.

De luidspreker is beschikbaar in een witte of zwarte uitvoering, met afneembare grill. De AM-1 kan worden overgespoten in iedere kleur, afhankelijk van de gewenste uitstraling. Ook kan de grill worden voorzien van een andere kleur akoestisch speakerdoek.

Prijs en beschikbaarheid

Bowers & Wilkins AM-1 is vanaf februari beschikbaar voor een prijs van 275 euro per stuk.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)