Bose roept miljoen subwoofers terug wegens brandgevaar

03 juli 2023 1 Minuut 1 Reacties
Bose Lifestyle

Heb jij nog een Acoustimass-, Lifestyle- of Companion-homecinemasysteem van Bose? Dan is het verstandig verder te lezen. Het bedrijf roept namelijk meer dan een miljoen subwoofers van deze sets terug wegens brandgevaar.

Bose heeft laten weten meer dan een miljoen subwoofers van zijn alles-in-één homecinemasystemen terug te roepen voor reparatie. De subwoofers kunnen namelijk smelten of in brand vliegen. Wereldwijd zijn er inmiddels 21 meldingen gemaakt van brand of het smelten van de kast.

De subwoofers waar het om gaat zijn al wat jaartjes oud. Deze zijn verkocht tussen januari 1994 en april 2006 en onderdeel van een Acoustimass-, Lifestyle- of Companion-homecinemasysteem van Bose.

Bose heeft een speciale pagina online gezet waar je zelf kunt controleren of jouw subwoofer onder de getroffen modellen valt. Mocht dit het geval zijn dan kun je de subwoofer kosteloos laten repareren of een nieuw systeem of nieuwe soundbar van Bose kopen met 40 procent korting.

Als je hebt vastgesteld dat de terugroepactie voor jouw basmodule geldt, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan en sluit deze niet aan op een stopcontact. Retourneer je basmodule en wij repareren deze gratis. Gezien de leeftijd van je product kun je er ook voor kiezen om je basmodule terug te sturen in ruil voor 40% korting op een nieuwe Bose-soundbar, onze nieuwere alles-in-één oplossing voor muziek en home-cinemageluid.

Reacties (1)