Gesponsord Mobile Gesponsord door Odido

Samsung Galaxy S24 Ultra: alles wat je moet weten (ADV)

11 januari 2024 2 Minuten 0 Reacties
Samsung Galaxy S24-serie6

Onlangs werd de nieuwe Samsung S24 Ultra gelanceerd. Over welke handige functies beschikt deze telefoon? Ontdek het zelf.

Ga je graag voor het beste van het beste? Dan is de Samsung Galaxy S24 Ultra het overwegen waard. De opvolger van de S23 Ultra beschikt over nog meer handige functies en nieuwe specificaties. Combineer dit met een strak design en een toptoestel wordt realiteit. We vertellen je graag meer over deze telefoon en vergelijken hem met de andere toestellen uit de Samsung Galaxy S24-serie. Zo kom jij erachter of deze telefoon wat voor jou is

Een strak design en haarscherp beeld

In tegenstelling tot de andere modellen uit de S24 Serie, kenmerkt de S24 Ultra zich door een hoekig design. Dit hoekige ontwerp is gecombineerd met een titanium frame. Het biedt een premium uitstraling. Een 6,8-inch QHD+ Dynamic amoled-scherm zorgt voor haarscherp beeld en een intense beleving van kleuren. Het laat je nog meer genieten van de telefoon.

Indrukwekkende prestaties

De prestaties van de S24 Ultra zijn net zo indrukwekkend als het ontwerp. Dit komt door het nieuwe besturingssysteem, het werkgeheugen en de processor. Als we dit vergelijken met de Samsung Galaxy S24 en de S24 Plus presteert deze telefoon ook op dit vlak beter. De S24 Ultra heeft een 12 GB werkgeheugen, Snapdragon 8 Gen3 Processor en een erg goede beveiliging. Wat kan hier nog tegenop?

Camera’s voor eindeloos veel mogelijkheden

Superfijn zijn de goed presterende camera’s. De S24 Ultra telt er meer dan de andere toestellen uit de S24 Serie, namelijk 5 stuks. Haal de professionele fotograaf in je naar boven en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Met de 200 MP hoofdcamera maak je de mooiste foto’s en video’s. De groothoekcamera laat je brede beelden vastleggen. Ook maak je eenvoudig gebruik van de optische zoom en space zoom. Ben je toch niet helemaal blij met het eindresultaat? Dan heeft de S24 Ultra nog een andere handige functie: AI Photo Assist. Hiermee bewerk je eenvoudig de foto en plaats je hem direct online.

De S-pen

Valt je keuze op de Samsung S24 Ultra? Dan krijg je hier een S-pen bij. De S-pen is speciaal ontworpen voor deze telefoon. Hij zit onder in het toestel, waardoor je hem altijd bij de hand hebt. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld aantekeningen wil maken of wil wisselen tussen verschillende Samsung apparaten.

Ben je enthousiast over de S24 Ultra? Of wil je meer weten over Samsung? Ontdek meer Samsung toestellen en verdiep je in de voordelen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Reacties (0)