Bose lanceert SoundTouch 300 soundbar en Lifestyle 650 en 600 systemen

15 september 2016 2 Minuten 0 Reacties
Bose-Lifestyle-1

Bose heeft tijdens de CEDIA Expo 2016 drie nieuwe producten aangekondigd. Het bedrijf komt met de SoundTouch 300 soundbar en de Lifestyle 600 en 650 luidsprekersystemen.

De Lifestyle-systemen bestaan uit een centrale versterker, vier afgestemde luidsprekers, een centerspeaker en een draadloze subwoofer.

Bose LifeStyle 600 en 650

De Lifestyle 600 maakt gebruik van Jewel Cube-speakers, terwijl de Lifestyle 650 wordt geleverd met de Omni Jewel-luidsprekers. De laatstgenoemde varianten zijn iets compacter en gemaakt van geborsteld aluminium. Het geluid van de Omni is omnidirectioneel en moet dus 360 graden rondom verspreid worden. Beide systemen ondersteunen Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS en meerkanaals PCM.

Net als de SoundTouch 300 werken de 650 en 600 met QuietPort-technologie en Advanced DSP voor diepe, heldere, natuurgetrouwe weergave, ADAPTiQ voor optimale akoestiek in elke ruimte en 4K pass-through. De Lifestyle 650 en 600 bevatten zes hdmi-ingangen en één hdmi 2.0-uitgang met hdcp 2.2. Ondersteuning voor Ultra HD-content is dus aanwezig. Ook is het systeem voorzien van twee optische ingangen, twee coaxiale ingangen, twee analoge rca-aansluitingen, een ethernetpoort, WiFi en Bluetooth. Natuurlijk kunnen de sets geïntegreerd worden in een multiroom-systeem van Bose en via het netwerk heb je toegang tot diensten als Spotify en Deezer. De Lifestyle 600 en 650 worden verkocht voor respectievelijk 3.499 euro en 4.499 euro.

Advertentie

Bose SoundTouch 300

De SoundTouch 300 is een soundbar, uitgerust met dezelfde multiroom- en streaming-functies van de Lifestyle-systemen. De PhaseGuide-technologie moet ervoor zorgen dat het geluid de kijker omringt, maar mocht je wat missen dan kun je gaan voor de optionele subwoofer en twee draadloze speakers voor de achterzijde. De QuietPort-technologie zorgt voor diepe, zuivere bassen op elk volume, onvervormd, ook bij maximale belasting. Bose voegt daar nog Advanced DSP aan toe voor detaillering en balans op alle frequenties. Omdat formaat, vorm en inrichting van elke kamer anders is, gebruikt de SoundTouch 300 ADAPTiQ-kalibratie om het geluid automatisch op elke ruimte af te stemmen.

De soundbar komt met één hdmi-ingang en één hdmi-uitgang, beiden voorzien van Ultra HD-ondersteuning. Ook is er een optische ingang, een ethernetpoort, WiFi en bluetooth. De Bose SoundTouch 300 krijgt een prijs van 799 euro mee. De optionele basmodule kost ook 799,95 euro. De akoestisch bijpassende surround-soundspeakers zijn beschikbaar vanaf 349,95 euro.

Reacties (0)