Bluetooth-speakers Teufel Rockster Cross en Rockster Go aangekondigd

31 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
teufel-rockster-go

De Duitse fabrikant Teufel heeft tijdens IFA 2018 twee nieuwe bluetooth-speakers aangekondigd: de Teufel Rockster Cross en Rockster Go. Beide speakers zijn draagbaar en zijn voorzien van een ingebouwde accu, waardoor je ze overal mee naartoe kunt nemen.

Dit zijn de Teufel Rockster Cross en Go

Dit vierde kwartaal verschijnen er twee nieuwe bluetooth-speakers van het Duitse merk Teufel. De Teufel Rockster Cross is het grote model met een prijskaartje van rond de 300 euro, terwijl de Teufel Rockster Go het kleine model met een prijskaartje van rond de 150 euro is. De Cross is spatwaterdicht dankzij het IPX5-certificaat, terwijl de Go is voorzien van een IPX7-variant. De Cross beschikt over bluetooth met aptX en nfc voor draadloze muziekoverdracht die volgens het merk te vergelijken is met onvervalste cd-kwaliteit.

De Teufel Rockster Cross heeft onder de motorkap twee tweeters, een subwoofer en twee passieve drivers. Daarnaast is het mogelijk tot twee smartphones aan te sluiten, zodat je om beurten de muziek kunt selecteren, en twee Cross-speakers aan elkaar te verbinden voor StereoConnect. Ook kun je de Cross gebruiken als een powerbank voor je mobiele telefoon dankzij de usb-poort, is er spraakbesturing via Google Assistant en Siri aanwezig en moet de accu twintig uur meegaan. Ook is er een aux-ingang en een meegeleverde draagriem.

Het kleinere model dat tijdens deze IFA is aangekondigd, de Rockster Go, beschikt natuurlijk ook over bluetooth en heeft een krachtig stereogeluid aan boord dankzij twee full-range drivers en een passieve subwoofer. Ook deze speaker kan tot twee smartphones tegelijkertijd aan, waardoor je om beurten de muziek kunt selecteren. Daarnaast is er ondersteuning voor Siri en Google Assistant, moet de ingebouwde accu tot twaalf uur meegaan en is er ook een aux-aansluiting aanwezig. De precieze releasedata zijn nog niet bekendgemaakt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)