Audio-Technica CKS30TW+ zijn nieuwe in-ears voor 99 euro

08 juli 2024 1 Minuut 1 Reacties
Audio-Technica CKS30TW+

Audio-Technica lanceert nieuwe draadloze oordopjes met de CKS30TW+. De fabrikant belooft dreunende bassen en actieve ruisonderdrukking.

De Audio-Technica CKS30TW+ is het resultaat van een 15-jarige zoektocht naar superdiepe bassen, aldus de fabrikant. De oortjes zijn voorzien van 9mm drivers van eigen ontwerp die de luchtstroom perfect controleren dankzij de akoestische kanalen. Dit geeft een strak en gecontroleerd laag, een gedetailleerd midden en een sprankelend hoog. Volgens Audio-Technica zijn deze in-ears geschikt voor muziek, films en games.

Via de Connect-app heb je toegang tot een equalizer en andere mogelijkheden om het geluid naar wens aan te passen. Er zijn vier extra equalizerpresets aanwezig met Bass Boost – Beat, Dynamic, Vocal en Clear. De actieve ruisonderdrukking helpt om geluiden buiten te houden. Dankzij feedforward-technologie kan je deze met een tik op de aanraaksensoren op de oortjes inschakelen en ook wisselen tussen een transparantie- of spraakmodus. Met de actieve ruisonderdrukking aan gaat de batterij tot 6,5 uur mee. Samen met de oplaadcase heb je een maximale batterijduur van 17,5 uur. Zet je ANC uit? Dan kan je 7,5 uur doen op een enkele lading en tot 20 uur met de oplaadcase. De oortjes zijn water- en stofbestendig met IP55.

Prijs en beschikbaarheid

De Audio-Technica CKS30TW+ zijn per direct verkrijgbaar voor 99 euro. Je kan kiezen uit vier verschillende kleuren, namelijk groen, zwart, zand en transparant.

Lees meer over Audio-Technica.

Reacties (1)