Amazon Prime Video wereldwijd beschikbaar op Xbox One

01 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
amazon-prime-xbox-one

Amazon heeft laten weten dat de videostreamingdienstapplicatie Amazon Prime Video nu te downloaden is op Xbox One. Wanneer de Xbox One X op 7 november gelanceerd wordt, dan zal de app ook in staat zijn content in 4K af te spelen.

Amazon Prime Video op Xbox One

Je kunt straks meer met je Xbox One X doen dan alleen games in 4K (of in elk geval beter beeld) spelen. De aankomende spelcomputer beschikt namelijk ook over een UHD Blu-ray-speler en kan content in 4K streamen middels daarvoor bestemde apps, zoals bijvoorbeeld Netflix of YouTube. Amazon Prime Video mag zich ook aan dat rijtje toevoegen, vanaf 7 november dan. De applicatie voor die videostreamingdienst is nu wereldwijd verkrijgbaar op de spelcomputer van Microsoft, en dus ook in de Benelux.

De app is nu te vinden in de link onderaan dit bericht. Daar staat echter, op moment van schrijven, dat de app nog niet te downloaden is voor Xbox One. Maar wanneer je nu naar je Xbox One gaat en de Microsoft Store opent, dan zul je hem al zien staan. Je kunt de app downloaden en direct toegang krijgen tot je account. Mocht je nog geen account hebben, dan loont het even de moeite naar de website van Amazon Prime Video te gaan. Daar staat dat je de dienst de eerste zes maanden voor 2,99 euro per maand kunt proberen. Daarna is de prijs 5,99 euro.

Amazon Prime Video

Reacties (0)