3DTV Magazine nieuws update – 13

27 november 2010 3 Minuten 0 Reacties
gravatar

Het is al bijna een jaar geleden dat 3D TV's massaal geïntroduceerd werden tijdens de CES 2010 en het lijkt erop dat 3D dan ook redelijk geaccepteerd is. De verkopen vallen wellicht wat tegen, maar het aantal 3D producten op de markt groeit hard. Zo komen er producten voor draadloze 3D overdracht, nieuwe 3D design brillen en er wordt zelfs al bericht over nieuwe 3D TV's van de grote merken die tijdens de CES 2011 gepresenteerd moeten worden. Onze partner website, 3DTVMagazine.nl heeft al het 3D nieuws als eerste en geeft de meest uitgebreide uitleg over 3D TV, de 3D technieken, 3D soorten, 3D accessoires, en nog veel meer. Hieronder vind je het belangrijkste 3D TV nieuws van afgelopen tijd zodat je ook via ons op de hoogte blijft van het laatste 3D TV nieuws.

Is de Panasonic ZT30 het nieuwe 3D topmodel? 2011 komt steeds dichterbij en als altijd zullen de grotere fabrikanten de CES Show in Las Vegas in Januari gebruiken om hun nieuwe producten te tonen. Van Panasonic kunnen we wellicht een nieuw 3D topmodel verwachten, als we althans de geruchten moeten geloven. Dit nieuwe 3D model, waarschijnlijk de ZT30, moet het nieuw boven alle andere modellen uitstijgen met Wireless 3D en de KURO plasma technologie die Panasonic overgenomen heeft van Pioneer. Lees verder..

3D op de PS3: Waarom home cinema fans niet blij zijn Sony is haar belofte nagekomen en heeft haar indrukwekkende PS3 game console omgetoverd tot een 3D Blu-ray speler met behulp van een gratis firmware update. Geen extra kosten; geen addertjes onder het gras; je console was meteen volledig geschikt voor 3D. Het is een mooi stukje vooruit denken van de PlayStation afdeling en het geeft de PS3 niet alleen een streepje voor op de Xbox 360, maar ook wordt de gehele 3D industrie omhoog gestuwd door het plaatsen van een 3D Blu-ray speler in miljoenen huizen over de wereld. Lees verder..

Japan komt met eerste 3D TV drama serie Vanaf januari 2011 kan men in Japan genieten van de eerste 3D TV drama serie. Een leuke verrassing voor de ‘early adopters’ die al een 3D TV aangeschaft hebben of die er nog een gaan aanschaffen tijdens de feestdagen. De 3D drama serie hoopt het goed te doen door de relatief hoge verkopen van 3D TV’s in Japan. De serie wordt uitgezonden als deel van Fuji Television Network’s nieuwe 3D TV programma en bevat een aantal grote Japanse sterren. Lees verder..

Draadloos 3D HD materiaal streamen met Netgear Met de komst van HD en daarna 3D hebben we steeds betere kabels nodig om materiaal van de bron naar het scherm over te brengen. Maar, kabels door de hele huiskamer is nou niet iets wat het geheel mooier maakt. Netgear heeft hier een oplossing voor bedacht in de vorm van de 3DHD Wireless Home Theater Networking Kit. Met dit nieuwe systeem kunnen Full HD 3D signalen draadloos gestreamed worden van de bron naar het display. Lees verder..

3DFusion ontwikkelt techniek voor 3D zonder bril Het bedrijf 3DFusion heeft aangegeven een nieuwe 3D techniek ontwikkeld te hebben waarvoor de veelbesproken 3D bril niet meer nodig is. De basis techniek die 3DFusion gebruikt heeft komt van Philips, de WOWvx technologie. Tijdens de 3D dagen in Ede zal het bedrijf de eerste schermen presenteren die gebruik maken van deze techniek. Lees verder..

Samsung komt met 3D brillen op sterkte voor brildragers Als het dragen van een 3D bril over je normale bril het enige is wat je tegenhoudt voor de aankoop van een 3D TV dan heeft Samsung wellicht de oplossing voor jou. Samsung is namelijk de eerste grote fabrikant die met speciale 3D brillen komt voor brildragers. Helaas is de bril voorlopig wel alleen nog verkrijgbaar in Korea. Lees verder..

Gucci komt met design 3D bril Het is geen 3D bril voor thuis, maar wel om de blits te maken in de bioscoop. Wie wil er nou niet met een echte design 3D bril tussen al die plastic brilletjes in zitten? Dan ben je pas echt het mannetje in de bioscoop! Gucci geeft je deze mogelijkheid met een nieuwe 3D design bril. Geen standaard plastic brillen meer dus! Lees verder..

Voor meer 3D TV nieuws, kijk snel op 3DTVMagazine.nl

Reacties (0)