Zigbee filament-lampen van icasa nu verkrijgbaar

14 november 2019 1 Minuut 1 Reacties
icasa

Het bedrijf icasa heeft Zigbee filament-lampen toegevoegd aan het assortiment. De nieuwe filament-lampen beschikken over een E27-fitting en zijn in vier verschillende maten verkrijgbaar.

Je kunt de nieuwe filament-lampen van icasa qua kleurtemperatuur zelf instellen tussen 2200K en 6500K. Zo kun je niet  alleen meer sfeer in huis creëren met warm wit licht, maar ook koud wit licht instellen als je de kamer iets meer wilt verlichten. De vier nieuwe lampen hebben een lichtopbrengst van 806 lumen. Volgens het bedrijf is dit te vergelijken met een gloeilamp van 60W. Verkrijgbaar zijn een 60 mm peertje, een 64 mm edison, een 95 mm globe en een xl globe van 125 mm.

De nieuwe producten zijn compatibel met Zigbee 3.0. Dit betekent dat ze compatibel zijn met populaire Zigbee-producten zoals Philips Hue, IKEA Home Smart, en Homebridge. De producten van icasa zijn ook te integreren met de Athom Homey. Hierdoor zijn deze lampen ideaal om te gebruiken als uitbreiding van een bestaand verlichtingssysteem.

Prijs en beschikbaarheid

icasa heeft overigens meer in het assortiment. Naast de nieuwe Zigbee filament-lampen heeft het bedrijf ook dimmers en switches, een afstandsbediening en een wandschakelaar in het assortiment. Het assortiment is onder andere te koop bij Bol.com, PartsNL en Amazon. De nieuwe Zigbee filament-lampen zijn per direct verkrijgbaar tussen de 21,99 euro en 32,99 euro. Kijk voor meer informatie op de website van icasa.

Reacties (1)