Xiaomi Xiao Ai Touchscreen Speaker Box gepresenteerd

21 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
xiaomi-xiao-ai-speaker

Xiaomi heeft een eigen smart display onthuld, genaamd de Xiaomi Xiao Ai Touchscreen Speaker Box -- maar voorlopig komt-ie niet uit. Er is momenteel nog geen releasedatum bekend; momenteel wordt het apparaat nog getest door bètatesters.

Dit is de Xiaomi Xiao Ai Touchscreen Speaker Box

Xiaomi heeft zijn eigen slimme speaker annex smart display onthuld, genaamd de Xiaomi Xiao Ai Touchscreen Speaker Box. Het apparaat beschikt over een scherm van 4-inch, waardoor het meer zou moet concurreren met zoiets als de Amazon Echo Spot en niet met de Google Home Hub. Op de afbeeldingen is ook veelal een klok, met verschillende wijzerplaten te zien, waardoor het technisch misschien wel een slimme wekkerradio is. Dat is heel duidelijk te zien op de onderstaande afbeelding van de kleine speaker.

Het is nog niet bekend wanneer de Xiaomi Xiao Ai Touchscreen Speaker Box zal worden uitgebracht. Momenteel wordt het apparaat getest door bètatesters, dus het kan nog wel even duur. Ook is het nog maar de vraag of de wekkerradio buiten China wordt uitgebracht. Verder zijn details schaars en weten we nog een hoop andere dingen niet. Draait Google Assistant op dit apparaat? Of toch Amazon Alexa? En wordt dit apparaat ondersteund door het slimme ecosysteem van Xiaomi? Het wachten is nu op meer informatie vanuit de fabrikant.

Reacties (0)