Whirlpool maakt gebruik van Innit-recepten op wifi-ovens

21 juni 2016 1 Minuut 0 Reacties
whirlpool-wifi-oven

De Jenn-Air-lijn van Whirlpool, ovens met een wifi-verbinding, biedt vanaf nu ook ondersteuning aan voor de slimme recepten van de dienst Innit. Daarmee krijg je toegang tot recepten en kooktips, direct vanaf de oven in de keuken.

Whirlpool maakt gebruik van Innit-recepten op wifi-ovens

Recepten en andere kooktips direct van de apparatuur in je keuken krijgen is een nieuwe trend voor in de slimme keuken van je smart home en ook fabrikant Whirlpool doet hier vrolijk aan mee. Het bedrijf maakt namelijk bekend dat de Jenn-Air-lijn voortaan ook recepten van de dienst Innit kan aanbieden, rechtstreeks vanaf de wifi-oven. De recepten kunnen worden gepersonaliseerd op je eigen smaak, die je ook kunt instellen op je smartphone of tablet. De app op de oven helpt bij het meten en wegen van alles dat je nodig hebt.

De recepten van Innit zijn niet alleen af te stemmen op je smaak, ook eventueel op een dieet dat je volgt. Zo hoef je dus niet lang na te denken of iets wel of niet binnen je schema past, omdat Innit ervoor zorgt dát het past. Je krijgt stap voor stap instructies van je wifi-oven, zodat de gerechten altijd lekker smaken. En mocht de oven nou te ver staan van waar je de groente bijvoorbeeld snijdt, dan kun je ook de app op smart devices gebruiken, bijvoorbeeld op je smartphone of tablet. Volgend jaar wil Whirlpool de ovens gaan introduceren.

Reacties (0)