Video IFA 2019: Innovaties op het gebied van Smart Appliances (witgoed)

22 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
Siemens Home Connect vaatwasser

In deze video kijken we naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van smart appliances, oftewel witgoed. We gaan lans bij onder meer Siemens en Miele.

Op IFA 2019 zien we niet alleen het nieuwste van het nieuwste voorbij komen op het gebied van tv, audio, wearables en kleine smarthome-producten. Ook de grote witgoedfabrikanten zijn aanwezig en tonen hun innovaties. We gingen tijdens IFA 2019 op bezoek bij onder meer Siemens, Electrolux en Miele.

Smart appliances op IFA 2019

Smart appliances is simpel vertaald slimme huishoudelijke apparatuur. Dit betekent dat je koelkast, wasmachine, oven, kookplaat en nog veel meer huishoudelijke apparaten verbonden kunnen worden met het internet. Smart appliances zijn niet compleet nieuw, maar we zien wel duidelijk dat de slimme huishoudelijke apparaten in opkomst zijn, dat ze meer voor je kunnen betekenen en dat ze ook beter met elkaar kunnen communiceren. Eén van de trends die we tijdens IFA 2019 zagen was die van de spraakbediening, waardoor je bijvoorbeeld met je stem de oven kunt openen of de vaatwasser kunt starten. In onderstaande video nemen we je op de beursvloer bij de hand en laten we je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huishoudelijke apparaten zien.

Alles over IFA 2019

Wil je weten hoe IFA 2019 voor ons verlopen is? Lees dan onze 2019 IFA round-up op het gebied van homecinema, smarthome en mobile. Daarnaast hebben we als redactie een artikel geschreven en een behind-the-scenes video gepubliceerd waarin we terugblikken op onze ervaringen tijdens de beurs.

FWD op YouTube

Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal. Hier vind je al onze video’s waarin we je de nieuwste producten, ontwikkelingen en trends laten zien.

Reacties (0)