Twee Google Nest Mini’s kun je straks als stereopaar gebruiken

16 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
Google Nest Mini

Koop je straks twee Google Nest Mini's? De opvolger van de Google Home Mini kun je straks instellen als stereopaar. Daarnaast komen de fysieke knoppen terug op het kleine apparaatje om muziek te kunnen afspelen, pauzeren of stoppen.

Gisteren werd de Google Nest Mini gepresenteerd tijdens het Made by Google-evenement. De nieuwe Nest Mini is de opvolger van de Google Home Mini en krijgt een betere audiokwaliteit, een Google Assistant met een snellere reactietijd en komt direct met een wall mount om de kleine slimme speaker aan de muur op te hangen. Volgens website Variety kun je straks ook twee Nest Mini’s als stereopaar instellen.

Gisteren tijdens het Made by Google-evenement werd er niet gesproken over de mogelijkheid om twee Nest Mini’s als stereopaar in te stellen, dus we houden nog even een slag om de arm. Toch zou het zeker een welkome toevoeging zijn. Voorheen kon je alleen de grote Google Home Max-speaker in een stereopaar gebruiken.

Fysieke knoppen voor muziek komen terug

Wist je trouwens dat de Google Home Mini ook van fysieke knoppen is voorzien om muziek te starten, stoppen of te pauzeren? Deze knoppen werden via een firmware-update echter al voor de lancering uitgeschakeld, omdat het problemen opleverde met het continue blijven luisteren van de microfoons. Uiteindelijk werd dit opgelost door deze functie aan de volumeknoppen toe te wijzen. Door deze even ingedrukt te houden kun je deze knoppen als start/stop-knop gebruiken. Deze fysieke knoppen komen echter terug op de Google Nest Mini zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

Reacties (0)