Tasty One Top: koken was nog nooit zo makkelijk

15 augustus 2017 1 Minuut 0 Reacties
Tasty-One-Top

Bij een slim huis hoort natuurlijk ook een slimme keuken. En die slimme keuken moet het koken een stuk eenvoudiger maken. Een goed voorbeeld hiervan is de Tasty One Top. Dit is een soort inductiekookplaat waarop je allerlei gerechten kunt klaarmaken, met behulp van een app.

De One Top synchroniseert met de bijbehorende Tasty-app en past automatisch de sterkte en temperatuur aan, aan de hand van het recept dat gekozen is. Natuurlijk is het ook mogelijk aan te geven dat je je steak bijvoorbeeld well-done wilt, waarna de One Top het werk uit handen neemt.

Het apparaat houdt de tijd en temperatuur in de gaten en vertelt je wanneer je aan de slag kunt met de volgende stap van het recept. Je kunt er alles mee en op doen, waaronder ook slow-cooking. Ook werkt het apparaat met nagenoeg alle pannen. Kortom, met deze slimme inductiekookplaat kan iedereen thuis een masterchef worden.

De Tasty One Top kan vooralsnog alleen in de VS besteld worden voor een prijs van 149 dollar. De eerste exemplaren worden vanaf november geleverd.

Reacties (0)