Tweede generatie Tado Slimme Aircobediening aangekondigd

18 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
tado-smart-ac-control

Tado heeft een nieuwe versie van de Slimme Aircobediening aangekondigd. Dit nieuwe model brengt voornamelijk verbetering in de software en het algoritme met zich mee ten opzichte van zijn voorganger. Zo kun je mogelijk meer geld besparen tijdens de warmste maanden van het jaar.

Dit is de Tado Slimme Aircobediening V2

Tado heeft de Slimme Aircobediening V2 aangekondigd. Dit model is voorzien van de slimme klimaatassistent. Die assistent beschikt over geofencing, waardoor de airconditioning in huis aan en uit kan gaan wanneer je binnenkomt of juist weggaat, en een slimme modus voor het weer. Die laatste modus is nieuw en let op wat het weer buiten doet. Mocht het warmer worden, dan kan de airconditioning aangaan. Wordt het juist kouder, dan slaat-ie mogelijk helemaal niet aan. Zo wordt het apparaat dus automatisch efficiënt ingesteld.

De slimme klimaatassistent geeft je ook een beeld van alle kamers in huis en maakt op basis van die informatie dagelijkse verslagen. Zo heb je beter inzicht in het gebruik. Ook krijg je maandelijks te zien wat je hebt bespaard aan energie. Je zou tot veertig procent kunnen besparen op je energierekening. Daarnaast bedien je het apparaat met een afstandsbediening en is er natuurlijk een app. Ook is er integratie met Amazon Alexa, Google Assistant en Home en IFTTT. Zo kun je je airco gebruiken in combinatie met stemcommando’s.

Prijs en beschikbaarheid

De Tado Slimme Airconditioning V2 is nu verkrijgbaar en kost 179 euro. Ga je voor een Duo Pack, dan ben je, op moment van schrijven, 299 euro kwijt. Anders kost dat pakket 358 euro. De verwachte levertijd is vijf tot zeven werkdagen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

annemie

annemie
19 mei 2018 om 11:53

Slim besparen in de zomermaanden, dat klinkt wel goed. Dit apparaat is eigenlijk een soort slimme meter om minder te verbruiken.

Inloggen