Tado krijgt nieuwe app-functies voor meer gebruikersgemak

31 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Tado

Tado heeft enkele nieuwe functies aangekondigd voor het verbeteren van het gebruikersgemak. Dit merk ken je van de slimme oplossingen op het gebied van klimaatbeheer in woningen, zoals de Tado V3+ slimme thermostaat.

Tado heeft verschillende nieuwe verwarmingsfuncties aangekondigd. Deze zijn beschikbaar via app-updates en via nieuwe hardware die het komende jaar moeten gaan verschijnen. Het gaat om de volgende nieuwe functies:

Kinderslot

De radiatorknoppen van het merk maken klikgeluiden en lichten op wanneer er aan gedraaid wordt. Voor kinderen natuurlijk erg leuk om hier continue mee te spelen. Wanneer het kinderslot geactiveerd is zal Tado alle handmatige veranderingen aan de slimme radiatorknop negeren. De verwarming blijft dan gewoon werken zoals gepland en je krijgt geen temperatuurschommelingen in huis. Lees ook onze review van de Tado slimme radiatorknop.

Snelle acties

Wanneer je werkt met verschillende schema’s per kamer biedt deze mogelijkheid een uitkomst. Via de optie Snelle Acties kun je alle kamers tegelijk besturen. Dit moet voorkomen dat de temperatuur in iedere kamer onafhankelijk van elkaar aangepast moet worden. Deze functie komt de komende weken naar de app.

Advertentie

Auto-Assist

Via deze optie kunnen gebruikers de verwarmingsactiviteiten van voorgaande perioden bekijken en vergelijken in Care & Protect. Hiermee krijgen gebruikers een beter inzicht in hun verwarmingsgedrag en kan er nog meer energie bespaard worden.

Tado Slimme Thermostaat Standaard

Het bedrijf brengt een nieuwe thermostaatstandaard op de markt met een minimalistisch en strak design. Zo kunnen gebruikers de slimme thermostaat, draadloze temperatuursensor of slimme aircobediening monteren waar ze maar willen. Prijs en beschikbaarheid is op dit moment nog niet bekend van deze standaard.

De fabrikant maakte verder bekend dat gebruikers in 2021 nog meer verschillende nieuwe functies kunnen verwachten. Voor meer informatie kijk je op de website van Tado.

Lees ook onze review van de Tado V3+ – slimme thermostaat en extensiekit.

Reacties (0)