Gesponsord Smarthome Gesponsord door tink

Smarthome-aanbiedingen van tink: begin goedkoop aan je slimme huis

19 februari 2021 5 Minuten 0 Reacties
tado-v3-plus-starter

Het leven is al duur genoeg en als je dan ook nog aan een smarthome wil werken, wordt het er niet goedkoper op. Gelukkig is er smarthomespecialist tink die nu veel handige producten in prijs verlaagd heeft.

Of je nu al begonnen met aan het realiseren van een smarthome of als beginner de stap wil wagen, feit blijft dat het allemaal wel wat goedkoper kan. Daarom heeft de online smarthomespecialist tink een webwinkel vol met handige producten, waarvan er nu veel in prijs verlaagd zijn. Dat komt vanwege een grote saleweek, die ook wel de Smarthome-campagne genoemd wordt. Zo kun je de komende tijd lekker werken aan je smarthome met producten waarvoor je niet de hoofdprijs betaald hebt. Dat moet toch een stuk prettiger aanvoelen, terwijl je met je voetjes omhoog zit en het systeem ondertussen de verwarming voor je inschakelt.

tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ incl. Bridge + 6-pack Radiatorknoppen

Zo kun je nu onder meer een compleet pakket voor de verwarming in huis kopen. Eenmaal geïnstalleerd, dan hoef je er nog maar weinig aandacht aan te besteden. Het pakket bestaat uit verschillende tado-producten, zoals de slimme, bedrade thermostaat (versie 3 van de welbekende starterkit), de internetbridge (voor bediening buitenshuis) en een pak van zes radiatorknoppen. Op FWD zijn er verschillende reviews online verschenen over tado-producten, waaronder die radiatorknoppen.

Normaliter zou dit complete pakket je ruim 630 euro kosten. Maar bij tink krijg je een spetterende korting van maar liefst dertig procent wanneer je alles in één keer afneemt. Ouderwetse kwantumkorting, dus. De bovenstaande producten bestel je al voor 439,95 euro. Daarmee bespaar je niet alleen op het aankoopbedrag en de moeite die je stopt in het oude verwarmingssysteem, ook bespaar je op de langere termijn op de kosten die je hebt aan het verwarmen van je huis. Tado denkt namelijk met je mee en helpt geld te besparen.

Interesse in het pakket? Klik dan hier voor de aanbieding.

Google Nest Audio 2-pack + Google Nest Mini

Over pakketten gesproken: wat dacht je van twee Google Nest Audio-speakers plus een Google Nest Mini? Zo ben je niet alleen verzekerd van prima geluid in en rondom je smarthome, ook kun je nog eens allerlei producten aansturen die de Google Assistent ondersteunen! Je zou die pakket kunnen combineren met dat aantrekkelijke tado-pakket en de stemassistent de opdracht kunnen geven de verwarming wat hoger of lager in te stellen. Je koopt de drie speakers nu voor een bedrag van 179,90 euro. Dat is een korting van maar liefst 77,05 euro! Daarmee haal je in principe de Google Nest Mini gratis in huis en bespaar je nog eens een paar tientjes op de Audio-luidsprekers.

Nuki Combo 2.0 - Smart Lock en Bridge

Je kent het wel. Je bent niet thuis of je zit net lekker op de bank en de deurbel gaat. Je opent de app van je slimme deurbel, ziet wie er voor de deur staat en hoeft geen moment te twijfelen: die persoon mag naar binnen. Wanneer je dan ook nog een slim slot hebt, dan kun je de deur op afstand voor je gasten, vrienden, familie of zelfs de postbode openen, zodat niemand in de kou hoeft te staan. Neem daar bijvoorbeeld de Nuki Combo 2.0 – Smart Lock en Bridge voor in huis, waarmee je altijd iedereen kunt binnenlaten die je wil. Dit slimme slot met internetbridge is nu in prijs verlaagd en kost je slechts 219 euro, in plaats van bijna 270 euro.

Bosch Smart Home Controller + 3x Rookmelder

Een smarthome realiseren is leuk, handig en kan heel wat kleine irritaties wegnemen in huis. Maar je kunt ook natuurlijk aan je veiligheid denken door de Bosch Smart Home Controller en drie rookmelders in huis te halen. Dit is een slim systeem dat ervoor zorgt dat je een notificatie op je smartphone krijgt wanneer er rookontwikkeling – en waarschijnlijk dus ook brand – in huis opduikt. Dat is niet de enige manier waarmee je je veiligheid vergroot: er is namelijk een geïntegreerde verlichting aanwezig die het pad oplicht op het moment dat er veel rook in huis is. Zo zie je ook op de meest penibele momenten waar je naartoe moet om buiten te komen. Normaliter ben je hier 340 euro voor kwijt, maar bij tink betaal je 279,95 euro voor het complete systeem. Een korting van bijna twintig procent dus.

Netatmo Premium Set Weerstation

Ben je iemand die er veel baat bij heeft om te weten wat voor weer het wordt? Dan is het tijd voor de Netatmo Premium Set Weerstation. Dit is een uitgebreid systeem bestaande uit een weerstation, regenmeter en een windmeter, zodat je overal op voorbereid bent. Je bekijkt in de app gegevens van tien verschillende meetwaarden, zodat je altijd op de hoogte bent van wat het weer doet. De actuele weersvoorspellingen kunnen dan echt op jou worden afgestemd, omdat er rekening gehouden kan worden met je woonplaats. Mocht het weer ineens een kritische waarden laten zien, dan krijg je daar vanzelf melding van — hoef je daar ook niet meer over na te denken! Dit pakket heeft een aantrekkelijke prijs van 289,95 euro, terwijl je daar normaal 320 euro voor neerlegt. Mocht je er nog meer over willen lezen, lees dan de review die FWD geplaatst heeft.

Reacties (0)