Slimme weegschaal Fitbit Aria 2 Wi-Fi Smart Scale aangekondigd

28 augustus 2017 1 Minuut 0 Reacties
fitbit-aria-2

Fitbit heeft een nieuwe versie van haar slimme weegschaal aangekondigd, namelijk de Fitbit Aria 2 Wi-Fi Smart Scale. De Aria 2 geeft je een duidelijk beeld van onder meer je gewicht, vetpercentage, spiermassa en BMI.

Dit is de Fitbit Aria 2

Een paar dagen voordat de gekte losbarst op de aanstaande IFA in Berlijn, die later deze week van start gaat, kondigt Fitbit alvast haar nieuwe producten voor de komende periode aan. Op Wearables Magazine kun je lezen over de nieuwe en eerste smartwatch van het bedrijf, terwijl we op deze website de Fitbit Aria 2 bespreken. Dit is een nieuwe versie van de slimme weegschaal van het bedrijf, herontworpen voor verbeterde nauwkeurigheid en simpele installatie via de bluetooth-verbinding op je smartphone (Android of iOS).

De Aria 2 geeft je een duidelijk beeld van je gewicht, vetpercentage, spiermassa en BMI. Door synchronisatie van de Aria 2-data met de Fitbit-app heb je al je statistieken bij elkaar, zodat je je voortgang kunt volgen en gerichter kunt trainen. De Fitbit Aria 2 is natuurlijk te koppelen met andere Fitbit-apparaten en de Fitbit-app, zodat je een goed beeld krijgt van je activiteiten, trainingen, slaapgedrag, hartslag, voedselinname, gewichtsverloop en de ontwikkelingen op al die punten over een langere periode, aldus de fabrikant.

De slimme weegschaal is nu vooruit te bestellen voor een bedrag van 129,95 dollar en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Reacties (0)