‘Slimme rolgordijnen van Ikea krijgen prijs vanaf 99,99 euro’

12 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
kunstmatige-intelligentie-ikea

Zoals het er nu naar uitziet zal Ikea slimme rolgordijnen gaan aanbieden die een vanafprijs krijgen van 99,99 euro. De gordijnen zullen in twee varianten verkrijgbaar zijn: Kadrilj en Fyrtur. Het eerste model is een normale versie en het tweede model is compleet zonwerend.

Slimme rolgordijnen van Ikea

De website Teknikveckan meldt dat Ikea zijn slimme rolgordijnen voor een vanafprijs van 99,99 euro in de winkel gaat leggen. In september bevestigde de winkelketen het bestaan van dit nieuwe product, dat in twee varianten verkrijgbaar zal zijn: Kadrilj en Fyrtur. De eerstgenoemde is een normaal rolgordijn, terwijl de laatstgenoemde zonwerend moet zijn. Precieze afmetingen van de gordijnen zijn nog niet beschikbaar, maar grotere modellen van de Kadrilj kosten 109, 119, 129 ren 139 euro. Ikea heeft de prijzen niet bevestigd.

Ook is nog niet bekend wat de zonwerende modellen moeten gaan kosten, de Fyrtur. Daarnaast is nog niet bekend wanneer de gordijnen precies op de markt gaan verschijnen. Eerder bevestigde Ikea wel dat ze in 2019 worden uitgebracht, maar een precieze datum is dus nog niet bekend. Daarnaast is nog onduidelijk welke smarthomeprotocollen de slimme rolgordijnen gaan ondersteunen. Waarschijnlijk in elk geval Homekit, aangezien andere Ikea-producten dit protocol ook ondersteunen. Het wachten is dus nog op meer informatie.

Reacties (0)