Slimme kleurenlamp met E14-fitting van Ikea gespot in Zweden

05 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
ikea-e-14-lamp-1

Ondanks het feit dat Ikea de slimme lamp met een E14-fitting nog niet aangekondigd heeft, is die al wel opgedoken in een Zweedse vestiging. Een koper heeft op Reddit foto's geleverd met extra informatie. Zo kost één lamp omgerekend ongeveer 19 euro.

Ikea-lamp met E14-fitting duikt op in vestiging

Op Reddit is informatie en zijn foto’s opgedoken van de E14-lamp van Ikea, die nu nog valt onder de Trådfri-lijn. De lamp is officieel nog niet gepresenteerd door de Zweedse meubelmaker, maar een koper laat weten hem toch al aangeschaft te hebben in één van de Zweedse filialen van de meubelboer. De lamp kost omgerekend ongeveer 19 euro, dus weten we inmiddels wat we daar ongeveer van kunnen verwachten. Het typenummer is 504.115.65. Op de doos kunnen we verder zien dat de E14-lamp het energielabel A+ gekregen heeft.

 

De E14-lamp dook eerder op in het nieuws deze week. De lamp wordt een nieuwe aanvulling op het huidige assortiment, dat straks door het leven gaat als Ikea Home Smart. De lamp kan niet alleen drie wittinten weergeven, ook kan kleur gepresenteerd worden. Dat is goed te zien op de foto’s die de koper online gezet heeft. Wanneer de lamp officieel te koop zal zijn bij Ikea, is vooralsnog niet bekend. Het bedrijf heeft het bestaan van de lamp al herkend, maar kon niet zeggen wanneer die te koop is en voor welk bedrag.

Reacties (0)