Slim display Echo Show 10 beweegt naar de gebruiker toe

24 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
Amazon Echo Show 10-3

Tijdens het Amazon Hardware 2020 event heeft Amazon ook een nieuw slim display aangekondigd.

De nieuwe Echo Show 10 doet het echter wat anders dat de statische slimme displays die we voorheen hebben gezien. Dit model kan namelijk rondkijken en de gebruiker volgen.

De nieuwe Amazon Echo Show 10 heeft een aantal nieuwe functies ten opzichte van de vorige generatie. Ten eerste het bewegen. De basis van het display kan namelijk heen en weer bewegen. Via de camera en door middel van echolocatie kan het slimme display namelijk bepalen waar de gebruiker precies is. Wanneer je Alexa oproept voor een bepaalde opdracht heb je daarom ook altijd goed zicht op het display.

De Echo Show 10 heeft daarnaast een camera van dertien megapixel aan boord voor tijdens het videobellen. Volgens Amazon worden slimme displays met name in de keuken gebruikt. Hierdoor is het handig als het display je altijd aan blijft kijken terwijl jij een maaltijd aan het bereiden bent. Dit slimme display met gemotoriseerde basis zorgt er dan ook voor dat jij altijd zicht op het 10″-scherm hebt. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat het display je altijd aan blijft kijken. Alleen als je een opdracht geeft zal de gemotoriseerde basis jouw kant op bewegen.

Advertentie

Release voor de feestdagen

In Nederland spreekt Alexa nog altijd geen Nederlands, dus moet je waarschijnlijk dit display van de Duitse of Engelse websites van Amazon halen. De Echo Show 10 gaat 249,99 dollar kosten en moet voor de feestdagen verschijnen.

Binnenkort Netflix streamen

Amazon heeft daarnaast bekendgemaakt dat je binnenkort ook Netflix kunt streamen op de slimme displays van de webwinkelgigant. Eerder konden gebruikers van de Echo Show al diensten als Hulu en Prime Video bekijken. Je kunt straks dus ook Netflix streamen, alhoewel dit alleen op de nieuwe Echo Show 10 lijkt te kunnen gebeuren.

Bron Amazon Via The Verge

Reacties (0)