Simplehuman lanceert make-up spiegel met app

01 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
simplehuman-spiegel-app

Simplehuman, leverancier van keuken- en badkameraccessoires, laat vandaag weten het assortiment van spiegels met sensoren uit te breiden met de eerste spiegel die middels een app bediend kan worden.

Slimme make-up spiegel met speciale app

Via de speciale simplehuman-app kun je switchen tussen een aantal vooringestelde lichtinstellingen van de spiegel. Ook kun je de verlichting op verschillende locaties, zoals een restaurant of kantoor, via de app nabootsen. En met het tru-lux verlichtingssysteem, dat natuurlijk zonlicht nabootst, krijg je volgens de fabrikant een realistische weergave van zijn gezicht te zien onder alle mogelijke lichtomstandigheden.

Dankzij de sensor in de spiegel gaat de verlichting automatisch aan wanneer iemand het product nadert. De verlichting blijft aan totdat de make-up is aangebracht of de baard is getrimd. De SR3008 beschikt over een uitklapbaar zijgedeelte waardoor je jezelf vanuit drie hoeken kunt bekijken. Dankzij de soft-alarmfunctie is het niet nodig om op de tijd te letten; de verlichting knippert zodra het tijd is om te gaan. De spiegel kan met één keer opladen drie weken achter elkaar worden gebruikt.

Prijs en beschikbaarheid

De ST3008 slimme spiegel van simplehuman is vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van 399,99 euro.

Reacties (0)