Simplehuman voegt Amazon Alexa toe aan slimme spiegel

07 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
simplehuman-smart-mirror-amazon-alexa-ifa-2019

Fabrikant Simplehuman heeft tijdens IFA 2019 laten weten dat zijn Sensor Mirror Hi-Fi voortaan ook over Amazon Alexa beschikt. Eerder werkte de slimme spiegel van het bedrijf ook al met de Google Assistent. Daar komt nu dus een slimme spraakassistent bij.

Simplehuman Sensor Mirror Hi-Fi met Amazon Alexa

Tijdens de CES demonstreerde fabrikant en designer Simplehuman al de slimme spiegel met Google Assistent en tijdens IFA 2019 maakt het bedrijf bekend dat Amazon Alexa ook al optie toegevoegd wordt. De spraakassistent wordt direct in de Sensor Mirror Hi-Fi gebouwd en kan dus ook handsfree stemcommando’s verwerken. Rondom de slimme spiegel zit een lichtsysteem dat z’n best doet natuurlijk licht na te bootsen. Het bedrijf noemt dit het trulux-lichtsysteem, dat ook nog eens zelf ontwikkeld en bedacht is.

Verder zit er een driver in van 2,5-inch waar muziek mee afgespeeld kan worden en waarmee je de stemassistent kunt horen, natuurlijk. Daarnaast is er bluetooth en wifi aanwezig voor het streamen van muziek, wat meer dan prima zou moeten klinken. Bovendien is er ondersteuning voor Apple Airplay 2, waardoor je ook berichten en telefoontjes kunt verwerken met de Simplehuman Sensor Mirror Hi-Fi. Het gevaarte kost ongeveer 400 dollar, wat omgerekend 360 euro is. Hier in Nederland komt er dan nog wel btw overheen.

Reacties (0)