Simplehuman presenteert een spiegel met een lamp en Google Assistent

07 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
simplehuman-ces-2019

Fabrikant Simplehuman heeft een nieuw product aangekondigd: een spiegel met een lamp en de Google Assistent aan boord. De vorige versie ondersteunde Amazon Alexa, maar van die integratie blijkt nu geen sprake meer.

De nieuwe spiegel van Simplehuman

Stel je voor je dat je een spiegel op je kast hebt staan die ook werkt als speaker en lamp én de Google Assistent aan boord heeft. Dat is de Mirror Hi-Fi van het bedrijf. Er komen twee versies van deze spiegel aan: de Sensor Mirror Hi-Fi en de Sensor Mirror Hi-Fi Assist. Beide producten kunnen via wifi en bluetooth muziek afspelen (je bepaalt dus zelf via welke dienst). De Assistent is overigens alleen aanwezig op het laatstgenoemde model; haal je deze versie in huis, dan heb je dus ook meteen een slimme speaker op de planken staan.

Simplehuman belooft natuurlijk dat er goed geluid uit de speakerbasis komt. Het apparaat beschikt over drivers van 2,5-inch, maar zoiets kun je het beste concluderen wanneer je er naar luistert in je eigen omgeving. De lampen hebben verschillende modi. Zo is er een modus die natuurlijk zonlicht simuleert. Daarnaast is er een modus voor in de avond, die het lampje langzaamaan dimt en is er een nachtlampmodus. Helaas is er geen Amazon Alexa aanwezig en zul je het dus moeten doen met de intelligentie van de Google Assistent.

Beide spiegels werken wel met de Simplehuman-applicatie, die meer functies kan toevoegen. Zo krijgen gebruikers toegang tot een timer en kun je het geluid, het licht en de sensor instellen. De producten moeten deze lente te koop zijn in de Verenigde Staten, voor respectievelijk 350 en 400 dollar. Over een Europese releasedatum is momenteel nog niets bekendgemaakt.

Reacties (0)