Deze slimme spiegel beschikt over bluetooth, usb en een stemassistent

17 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
slimme-spiegel-ihome

iHome heeft een slimme spiegel gepresenteerd die een hoop opties aanbiedt aan de gebruiker, waaronder de keuze voor een stemassistent. Verder beschikt de accessoire over bluetooth en een usb-poort, zodat je je smartphone kunt opladen tijdens muziek luisteren.

Slimme spiegel van iHome

Is je huis nog niet slim genoeg en wil je dat allerlei ouderwetse huisaccessoires ook slimmer worden? Dan kun je aan de slimme spiegel van iHome denken. Deze spiegel heeft een afmeting van 25,40 bij 33,10 centimeter en heeft een ingebouwde bluetooth-speaker aan boord. Zo kun je dus naar je muziek luisteren tijdens het klaarmaken. Verder is er een usb-poort aanwezig, zodat je ook je smartphone kunt opladen (tijdens het luisteren naar die muziek). Op de spiegel kun je overigens ook een andere, kleine spiegel plakken.

Die spiegel heeft een diameter van ongeveer tien centimeter en beschikt over een led-strip, voor het extra licht. Ook vergroot deze spiegel het spiegelbeeld. Verder is er ondersteuning voor echo-annulering en kun je zelfs kiezen voor een stemassistent: Google Assistant of Siri, van Apple. Mocht je de spiegel willen meenemen dan kan dat ook, aangezien er een oplaadbatterij in zit (en een systeem dat zichzelf na 25 minuten automatisch uitschakelt om energie te besparen). De slimme spiegel van iHome heeft een adviesprijs van 199,99 dollar.

Reacties (0)