Sensibo introduceert luchtreiniger met ondersteuning voor Siri

08 januari 2021 1 Minuut 0 Reacties
Sensibo

Sensibo komt met de Sensibo Pure, een slimme luchtreiniger met ondersteuning voor Siri, Google Assistant en Amazon Alexa.

Sensibo doet wellicht niet bij iedereen een belletje rinkelen, maar het bedrijf is het bekendst vanwege de Sensibo Sky. Hiermee kun je airconditioners op een slimme manier aansturen. Het bedrijf komt nu met een nieuw product genaamd Sensibo Pure, een slimme luchtreiniger.

Je bedient deze luchtreiniger met de bijbehorende app. Deze luchtreiniger biedt daarnaast ondersteuning voor stembediening middels Siri en Siri Shortcuts, maar er is geen ondersteuning voor Apple HomeKit, in ieder geval niet officieel. Ook voor andere gebruikers is dit wellicht een interessant apparaat, want Google Assistant en Amazon Alexa worden ook ondersteund.

De Pure is een vrij compacte luchtreiniger met een hoogte van 38,8 centimeter en breedte en diepte van 19,5 centimeter. Dit model kan een kamer reinigen tot een grootte van 16 vierkante meter, of dankzij Pure Boost-technologie tot 27 vierkante meter. Net als bij andere luchtreinigers haalt ook dit model schadelijke stoffen uit de lucht, waaronder pollen, fijnstof, bacteriën en zelfs virussen. Dit doet de luchtreiniger met een driedubbel filter: een Pre-filter, HEPA-filter en koolstoffilter. Dit filter moet je om de zes maanden vervangen.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De Sensibo Pure verbind je met je wifi-netwerk (2.4Ghz) en heeft ook een mogelijkheid voor bluetooth. Het bedrijf verstuurt de producten wereldwijd, dus je kunt dit model ook in ons land aanschaffen. De vanafprijs is 129 dollar. Check voor meer informatie de website van Sensibo.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)