Samsung toont innovatieve en modulaire huishoudelijke apparaten tijdens CES

10 januari 2020 3 Minuten 0 Reacties
Samsung Cube

Samsung liet tijdens CES in Las Vegas diverse fraai ontworpen huishoudelijke apparaten zien die modulair en aanpasbaar zijn.

CES 2020 staat niet alleen in het teken van het nieuwste van het nieuwste dat je dit jaar kunt kopen. Fabrikanten tonen ook prototypen van producten die we mogelijk pas over jaren gaan zien. Zo liet Samsung tijdens CES in Las Vegas diverse huishoudelijke apparaten zien die modulair en aanpasbaar zijn.

Volgens Samsung vinden deze nieuwe slimme apparaten dagelijkse taken opnieuw uit, waardoor mensen hun tijd kunnen besteden aan de dingen waar ze van houden, met de mensen van wie ze houden, in een ruimte waar ze van houden. Jeroen van Hall, Head Sales & Marketing Huishoudelijke Apparaten bij Samsung Nederland:

Ons doel bij Samsung is om huishoudelijke apparaten te ontwikkelen die zijn ontworpen voor de manier waarop we nu leven – apparaten die modern design combineren met innovatieve nieuwe technologieën. Met deze producten is dat precies wat we onze consumenten bieden: de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende huishoudelijke apparaten die hun thuisleven gemakkelijker, beter verbonden en betekenisvoller maken.

Op basis van deze veranderende trends heeft Samsung innovatieve nieuwe ontwerpen gemaakt en opnieuw bedacht wat apparaten voor ons doen, resulterend in producten die flexibel en multifunctioneel zijn.

De BESPOKE-koelkast is een innovatieve koelkast die een volledig nieuwe categorie vormt van op maat gemaakte huishoudelijke apparaten. Tegenwoordig verwachten consumenten daarom dat keukens naast praktisch ook trendy en stijlvol zijn en is het van belang dat de nieuwste ontwerpen echte eyecatchers zijn. De functies van de koelkast kunnen worden aangepast met Flex Zone, een compartiment dat kan worden gebruikt als koelkast of vriezer.

De Portable Slim Double Induction is ontworpen voor kleine ruimtes en maakt het gemakkelijker om maaltijden overal in de keuken te bereiden – of zelfs in een andere kamer in huis. Het apparaat met twee inductie branders, kookt krachtig en precies met elk negen verschillende vermogensniveaus voor elke culinaire behoefte. De branders kunnen afzonderlijk werken voor pannen en potten of als één gecombineerd, groter oppervlak bij het grillen of koken met groter kookgerei.

De nieuwe Cube Refrigerator-serie van Samsung biedt drie nieuwe modellen kleine koelkasten: Wine, Beer en Beauty. Dankzij hun stapelbare ontwerp kunnen ze overal in elke kamer worden geplaatst. En dat geldt ook voor de slaapkamer – met een speciale koelingstechnologie zijn ze stil genoeg om comfortabel in de ruimte te slapen waar je slaapt.

Het Samsung Shoe Care System is een eerste in zijn soort in schoenverzorging voor thuis. Het biedt een eenvoudige alles-in-één oplossing die helpt bij het verzorgen van enkele van je meest waardevolle mode-investeringen, waardoor je schoenen kunt ontgeuren, ontvochtigen en drogen met één apparaat. Het zorgt ervoor dat je schoenen langer meegaan, er beter uitzien en frisser aanvoelen.

Of deze producten op de markt gaan komen en wanneer is nog niet bekend.

Reacties (0)