Samsung kondigt connected koelkast officieel aan

04 januari 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-koelkast-ces

Samsung heeft nu officieel de eigen connected koelkast aangekondigd: een koelkast die niet zal misstaan in menig smart home. Inclusief groot touchscreen. Eerder verschenen er al foto's en andere info over de koelkast van de toekomst.

Dit is de slimme koelkast van Samsung

Samsung heeft zijn slimme koelkast dan eindelijk aangekondigd in Zuid-Korea. Vandaar dat er op dit moment alleen een Koreaans persbericht beschikbaar is. We weten nog niet alles over de koelkast, maar al wel een hoop. Zo weten we dat de kast is voorzien van een camera aan de binnenkant, zodat je van buitenaf kunt zien wat er in je koelkast staat. Bijvoorbeeld vanaf je smartphone of het grote 21,5 inch-touchscreen op de deur. Daarnaast zijn er sensoren voor vochtigheid en temperatuur aanwezig in het huishoudapparaat.

De koelkast kan je ook helpen met het in de gaten houden van het bederven of het opgaan van je eten. Wanneer een bepaald product bijna op is of op het punt staat te verderven, dan kan de koelkast je daarvan op de hoogte brengen. Ook is het zo dat je direct vanaf het touchscreen nieuw eten en drinken zou kunnen bestellen (mits er een partner in de buurt is). Dit gebeurt allemaal op het touchscreen in de deur of op je smartphone of tablet. Daarnaast is de kast voorzien van stereospeakers, een weerstation en recepten op basis van een specifiek seizoen.

Helaas is er op dit moment geen info beschikbaar over de releasedatum of prijs.

Reacties (0)