‘Samsung Galaxy Home verschijnt in het derde kwartaal’

04 juni 2019 1 Minuut 0 Reacties
Galaxy Home

Naar verluidt verschijnt de slimme speaker van Samsung, de Galaxy Home met Bixby aan boord, in het derde kwartaal van 2019. Aanvankelijk stond op de planning dat het apparaat voor het einde van het eerste kwartaal zou verschijnen.

Galaxy Home in derde kwartaal

Medio vorig jaar presenteerde Samsung de Galaxy Home, naast de Samsung Galaxy Note 9, met de beloofde dat het apparaat voor april 2019 op de markt zou verschijnen. Inmiddels draait de geruchtenmolen al volle toeren over de Galaxy Note 10, terwijl we nog geen slimme Bixby-speaker voorbij hebben zien komen. Maar zoals het er nu naar uitziet, komt daar binnenkort verandering in. Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dat verschijnt de Home-speaker van Samsung namelijk in het derde kwartaal van 2019.

Samsung zou hebben gewacht om Bixby te verbeteren. Kim Hyun-suk, ceo van Samsungs consumentenelektronica-afdeling, heeft tegenover The Korea Herald gezegd dat het apparaat in het derde kwartaal moet verschijnen. Het is de bedoeling dat stemassistent Bixby het centrum wordt van alle huishoudelijke apparaten, die natuurlijk ondersteuning aanbieden voor smarthomeplatform SmartThings. De ceo heeft vooralsnog niet willen reageren op het bestaan van de Home Mini, die ook al meer dan eens in het nieuws is gekomen.

Reacties (0)